2-prensesannesiii ya neden ki ilk gebeligim bilmiyorumda tamam bebek agırlık yapıyorda herkese yapması lazım bu agırlıgı herkeste olmuyor herhalde 😣
Dönemiyorum bile 😣
??????
- Düzenlendi
Zeyzeyu19 ben ben sonunda benım yaşadıkalrımı birebir yaşayan biri çıktı yataktan kalkarken uzanırken sağa sola dönerken acıyor dimi 36 haftalığm vücut kendini doğıma hazırlıyormş öyle diyrolar çarşamba doktoruma sorcm mutlaka heycansan yazamadım😂neyin heycanıysa
Zeyzeyu19 😂😂😂 ay kız onlar çok normal ben 39+5de doğum yaptım o zamana kadar abooo 5 dk dinlenip öyle dönüyordum
Zeyzeyu19 Normal canım herkeste oluyor .
Zeyzeyu19 bende 38+2 pazartesi doğum Allah nasip ederse inşallah, artık yatakta bile dönemiyorum 🤦🏻♀️
dakpinar- allah hepımıze saglıkla kavuşmayı nasip etsin uyutmuyor bile donerken ki acılar 🥲
KadersizMelek hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Zeyzeyu19 aynen dayak yemişim ordan sanki😄
dakpinar- Baskı değilde ağrı var en son muayenede dönmemişti şimdi dönmüş müdür acaba ?
ArelinAnnesi01 dönmüş olabilir canım o yüzdendir büyük ihtimalle
dakpinar- Ay hadi inşallah 🤲🏻 ilk doğumum en azından normal denemek istiyorum bi sorun olmadığı sürece 😕
Sonunda benimle aynı seyleri yaşayan birilerinin olduğunu görmek kendi acımdan güzel 🥲 yürürken yatakta dönerken egilirken asırı bi agrı acı oluyor demek o catı agrısıymı. Peki bu normal doğum belirtisi mi? Perşembe kontrole gidicem bebek hangi pozisyonda bilmiyorum suan benim 1 aydır var bu agrı 34+3 haftalıgım
Şeymi dostum 😂 50 kez squat yapmış gibi bir ağrı ve bende 20. Haftadan beridir var.