Havva0707 Kelebekmadam ben kasılma yı hic hissetmedim çok şükür acılmada yok 2 buçuk olmuş önlem almamız demek oluyor dedi istirahat dedi 1 hafta sonra yine gel dedi
elftrndmrci Kelebekmadam 34+1den selamlar🙋♀️ Geçmiyooor günleeer, yalvaracağım doktora artık zor geçiyor valla. Geçmeyen mide bulantılarına bel ve kasık ağrısı eklendi, resmen yuvarlanarak hayatıma devam ediyorum🙈
Kelebekmadam elftrndmrci ya valla geçmiyor niye böyle oldu bilmiyorum su gibi geçen zamana birşey oldu
elftrndmrci Kelebekmadam bazen gün içinde sızıp kalıyorum uyanınca yeni gün oldu sanıyorum🙈 o daha büyük hayal kırıklığı oluyo😀😀🙈
Saadetali Rmys09 bende 31+3 en son gittigimde makat gelis dediler.donmezse mecburi sezaryan olur dedi doktorum.ilk dogumum normaldi bende sizin gibi normal istiyorum umarım bebek duzelirde normal dogum yapabiliriz 🤲
Rmys09 Saadetali inşallah döner gerçekten doktor zaten Sezeryan meraklısı bi de kapı gib bahanesi var 😂
RumeysaNur34 Asyaburcin evet 31 ocak diye bir aksilik çıkmazsa uygulamaya göre doğum tarihim 8 şubat ama normal olmayacağı için 8 gün düştü sadece