Kelebekmadam Havva0707 kaç mm olmuş ki bende kısalık yoktu ama doktorum kasılma oldukça kısalır diyo bende de kasılma oluyor tabiki
Havva0707 Kelebekmadam ben kasılma yı hic hissetmedim çok şükür acılmada yok 2 buçuk olmuş önlem almamız demek oluyor dedi istirahat dedi 1 hafta sonra yine gel dedi
elftrndmrci Kelebekmadam 34+1den selamlar🙋♀️ Geçmiyooor günleeer, yalvaracağım doktora artık zor geçiyor valla. Geçmeyen mide bulantılarına bel ve kasık ağrısı eklendi, resmen yuvarlanarak hayatıma devam ediyorum🙈
Kelebekmadam elftrndmrci ya valla geçmiyor niye böyle oldu bilmiyorum su gibi geçen zamana birşey oldu
elftrndmrci Kelebekmadam bazen gün içinde sızıp kalıyorum uyanınca yeni gün oldu sanıyorum🙈 o daha büyük hayal kırıklığı oluyo😀😀🙈
Saadetali Rmys09 bende 31+3 en son gittigimde makat gelis dediler.donmezse mecburi sezaryan olur dedi doktorum.ilk dogumum normaldi bende sizin gibi normal istiyorum umarım bebek duzelirde normal dogum yapabiliriz 🤲
Rmys09 Saadetali inşallah döner gerçekten doktor zaten Sezeryan meraklısı bi de kapı gib bahanesi var 😂