Havva0707 Kelebekmadam rabbim şifa versin umarm hepimizin bebekleri zamannda doğar benim de rahimim kısalmş progesteran fitil ve 3 günde bir iğne verdi insallah zamanlica sağlıklı elimize alırız
Kelebekmadam Havva0707 kaç mm olmuş ki bende kısalık yoktu ama doktorum kasılma oldukça kısalır diyo bende de kasılma oluyor tabiki
Busranze97 Ftsclskn Ay öyle gerçekten bazen aniden geriliyor içimde kala kalıyorum öyle korkuyorum tekmeleri öyle sert ki aha diyorum bugün çıkacak heralde
Ftsclskn Busranze97 Aynı durum bende de var canım 🤦🏻♀️ Bazen dediğin gibi öyle geriliyor ki nefes alamıyorum gibi oluyor 🤷🏻♀️
Busranze97 Ftsclskn Hah aynen aynen saat 1 oldu kıvranmaktan yatamadk 😅 doğunca da yatirmayacaklar hayirliis olsun Ne diyelim 🤭
Tugbaa2937 Sevinc1987 benimkide dönmüş bizimde çok baskı var ama bana öyle bişey demedi ben her iki gebeliktede erken açılma yasadim insaAllah bunda olmaz seninde tam zamanları Hayırlısı ile gelsin insaAllah hiç zorlanmadan kolaylıkla Rabbim kurtarsın 🥰🥰
betultosun_21 Yavasi bizde 00:00 itibariyle 34+3 olduk yazdıklarınızı okuyunca ne kadar da bir ben dedim oğlumda beni üzmedi hiç ufak tefek sıkıntılar dışında o kadar da olsun diyorum☺️🤗
Havva0707 Kelebekmadam ben kasılma yı hic hissetmedim çok şükür acılmada yok 2 buçuk olmuş önlem almamız demek oluyor dedi istirahat dedi 1 hafta sonra yine gel dedi