Kizlar merhaba. Acil tecrubenize ihtiyacim var. Yarin sezaryen olacagim. Epidural icin 750 lira fark odemem gerekiyor. Sizce yaptirilmali mi yoksa sadece spinal yeter mi
Sezeryan dogumda epidural mi sipinal mi
....
Zeynepsa ne fark var aralarında
mucizemizibekliyoruzz
Epidural icin ek ucret oduyorsun. Dogum sonrasi daha konforlu olunuyor dedi doktorum ama baya bi fark ucreti odemem gerek. Deger mi bilemiyorum. Tecrubeli olanlardan yardim istedim o yüzden
Epidural icin ek ucret oduyorsun. Dogum sonrasi daha konforlu olunuyor dedi doktorum ama baya bi fark ucreti odemem gerek. Deger mi bilemiyorum. Tecrubeli olanlardan yardim istedim o yüzden
Zeynepsa canım 24 gün önce spinal oldum ben iğneyi hissetmedim bile 4 dk da kestiler oğlum doğdu 6 saat sonra uyuşukluğum geçti ve ilk yürümemi gerçekleştirdim zordu çok Zordu ama ilk çiş ve ilk gazdan sonra herşey güzel 😊 dikişlerin acıyabilir ilacın etkisiyle baş ağrın ve omuz sırt ağrın olabilir bol sıvı tüketmelisin ve kafein. Benim ağrım olmadı. 5.gün kaburga ağrım oldu 4 gün sürdü ve geçti sorun varsa cevaplayabilirim 😇
Zeynepsa epidural normal dogum icin ek ucret odeniyor onu biliyorum ama sezeryandaki epiduralde ilk defa duydum ek ucret ödendigini.. bebeğini dogar dogmaz gormek istiyorsan belden asagiyi uyusturmak daha iyi ama yok ben korkuyorm diyorsan komple uyutsunlar yani spinal ol canm
Zeynepsa bence spinali tercih edin en rahatı şimdi sezeryan olanların çoğu tercih ediyor bende öyle oldum
Zeynepsa ben epidural yaptım ne bel ağrım oldu ne baş ağrım bizde 500 tl fark odedik
Yok canım ya ne gerek var.Boşu boşuna 750 niye verceksin.Zaten ağrı kesici yapılıyor.Uyuşukluk geçince yürütüyorlar.Ağrı kesici yapılıyor.Başağrısı içinde iki fincan nescafe içirmişti doktorum bana hiç ağrı çekmedim.Zaten yürüyünce rahatlıyosun.Gerek yok bence.