Sezeryan dogumda epidural mi sipinal mi
Zeynepsa ben epidural yaptım ne bel ağrım oldu ne baş ağrım bizde 500 tl fark odedik
Yok canım ya ne gerek var.Boşu boşuna 750 niye verceksin.Zaten ağrı kesici yapılıyor.Uyuşukluk geçince yürütüyorlar.Ağrı kesici yapılıyor.Başağrısı içinde iki fincan nescafe içirmişti doktorum bana hiç ağrı çekmedim.Zaten yürüyünce rahatlıyosun.Gerek yok bence.
Handsomebaby
Bende 300 400 olsa hadi tamam da 750 cok cok fazla geldi. Tesekkurler canim.
Bende 300 400 olsa hadi tamam da 750 cok cok fazla geldi. Tesekkurler canim.
Zeynepsa doğumum spinal anestezi sezaryan oldu. Çok şükür çok da iyi geçti. Her Doğum sonrası olduğu gibi tabiki bunda da bir kaç saate biraz ağrınız olacak ama çok abartılı değil . Çünkü ağrı kesici iğneler yapılıyor . Benim doktorum özeldi dışardan geldi özel hastaneye 4.000 tl doğum ücretim oldu .
Devlet hastanelerinde epidyral yapiliyor mu
Zeynepsa sadece spinal yeterli emin ol. Epiduralin hiç faydasını yada farkını görmedim. İlk doğumumda yaptırmıştım.
Zeynepsa Kesinlikle epidural 👍
Edamesutbayik
Epidural Nedir Tam Olarak
Epidural Nedir Tam Olarak
Arkadaşımın beline 8 10 kere iğne yapıldı,yeri bulunamadı . Genele geçildi,hala belinde sızlamalar olur. En iyisi genel anestezi,gerçi bebeğinin ilk ağladığını vs göremiyorsun.
Zeynepsa cnm aynen korkma doğumdan sonra kahve iç kafein başağrısı olmasını engelliyor.Yani 750 liraya bebeğinin eksiklerini alırsın.Normal doğum olsa tamam ama sezeryanda gereksiz bence ve pahalı.Hiç korkma.Bol bol yürü yürüdükçe iyi hissediyorsun.Hayırlı doğumlar sağlıkla
Mus-sak belin tam orta yerinden yapılan iğne ağrısız Sezaryen sözde.
Edamesutbayik
O Sipinal Değil Mi ?
O Sipinal Değil Mi ?