Kadercevdet YakupBraKl SeLma ömür dediniz memnunmusnz ve hala muame ücreti 40 tl mi yılbaşından sonra zamlandı diye duydum bende bundan sonra oraya gitmeyi düşünüyorum
YakupBraKl Kadercevdet hayır selma ömürü beğenmedim çok soğuk bi bayan bence doğumuma da Ayten olgun girdi
YakupBraKl Kadercevdet ben ona devam etmedim Doğuma başka doktor girdi hafta sonu olduğu için o yüzden Doğumda nasıl bişey diyemem yılbaşından önce doğum yaptım 😃😃
Kadercevdet Tgbaazerey doktorunuzdan memnunmusn canım SeLma ömürle Fatma bilge arasında kararsızım bende bundan sonra oraya gidicm de doktorda kararsızım
Lolipop Emine2012 hangi hastanede doğum yaptırıyor.Benim ilk doktorum ve gerçekten iyi bir doktor gönül doyrandan da çok memnunum doktorumun hastanede olması tahlil vs için daha iyi oluyor uğraşmıyor insan bu nedenle tercih etmedim
Seliminbusrasi Yenianne manisa gediz tip bende 45tl veriyorum. Muayeneye ekstra tahlil olduğunda ekstra para aliniyo
Mzeynepp NesliCims indirimli mi bilmiyorum yılbasında zam geliyor ya ondan sobraki fiyatıymış brnim de arkadasım sormuştu brn trkrar sormadm canım.
alaBektaGen Yenianne İstanbul’da tıp merkezinde 100 tl veriyorum muayene ücretine. Ek tahliller istediği zaman aile hekimliğinde yaptırıyorum
gunnuraygun Emos2424 bende gebzedeyim 50₺ hangi hastane. Ben medical gebzeye gidiyorum 2018 yılında 135₺ oldu.
Emos2424 gunnuraygun gunnuraygun ben çayırova tıp merkezine gidiyordum simdi bayram oglu hosbitale basladim 50 tl muane ucreti
Aslannnn Elifh hangi doktora gidiyorsun canim memnun musun doktorundan bende antalyada yaşıyorum ama doktor arayişindayim yeni hamileyim yardimci olursan sevinirm 😄
Yaseminkaya Yenianne 60 tl ssk olunca obur muaneye gelince ucretsiz oluyor sonraki gelisinde tekrar ucret oduyorsun