GnesAnne Yenianne Ankara özel ortadoğu hastanesi 65 tl ama polis indirimi %20 kullanıyoruz indirimli fiyat
KadirMerveAknc KadirMerveAknc [bilinmeyen] biraz pahalı evet ama ben tedavimi de orda oldum bırakmak istemedik sonra ayda bir 150 tl ödüyoruz ☺
Zeynepemre PelinK doğru canım az önce bende arkadasa bilgilendirdim ben buraya ahlar öncesi yazdım onu son muayene ücretim 185₺ idi. Malum bir anda arttırmaya bayılıyorlar 😂
Kadercevdet YakupBraKl SeLma ömür dediniz memnunmusnz ve hala muame ücreti 40 tl mi yılbaşından sonra zamlandı diye duydum bende bundan sonra oraya gitmeyi düşünüyorum
YakupBraKl Kadercevdet hayır selma ömürü beğenmedim çok soğuk bi bayan bence doğumuma da Ayten olgun girdi
YakupBraKl Kadercevdet ben ona devam etmedim Doğuma başka doktor girdi hafta sonu olduğu için o yüzden Doğumda nasıl bişey diyemem yılbaşından önce doğum yaptım 😃😃
Kadercevdet Tgbaazerey doktorunuzdan memnunmusn canım SeLma ömürle Fatma bilge arasında kararsızım bende bundan sonra oraya gidicm de doktorda kararsızım
Lolipop Emine2012 hangi hastanede doğum yaptırıyor.Benim ilk doktorum ve gerçekten iyi bir doktor gönül doyrandan da çok memnunum doktorumun hastanede olması tahlil vs için daha iyi oluyor uğraşmıyor insan bu nedenle tercih etmedim
Seliminbusrasi Yenianne manisa gediz tip bende 45tl veriyorum. Muayeneye ekstra tahlil olduğunda ekstra para aliniyo