GizemGliek Yenianne İstanbul Özel Çapa Hastahanesi SGK yoksa 120 tl SGK varsa 90 tl muayene ücreti. Doktorumdan da çok memnunum. 32.haftadayım Doğum içinde sezeryan 1800 tl normal Doğum 1600 tl. Odaları tek kişilik istediğin gibi süsleyebilir masa koyabilirsiniz. Ayrıca Allah korusun ama Yenidoğan Yoğun Bakım üniteleri de mevcut.
BusraSY zehra33 Aydın üniversitesi Medical park Beşyolda orayıda tavsiye edebilirim. Nurgül hanım var muayene ücreti 95 lira.
DeryaMurat Pinaryyim hımm özele gidiyordunuz sandım, memnun musunuz, ayrıntılı ultrason çekiyorlar mı, gebeliğiniz kaç haftalık acaba, ayy kusura bakmayın çok soru sordum 😔
Pinaryyim DeryaMurat iki doktorum danda memnunum canım özeldeki doktorum ztn her gttigimde detaylı inceliyor beebgi omir ilik kemiklerine kadar bakıyo 31haftalıgım şuan ultrason cihazı 4boyutlu ve renkli.
dphnln Muayene 115 TL Bugün doktorumuz kan ve idrar testi istedi. 235 TL ödedik ona da. Medicalpark,Antalya
Queengmz fatmaergun acıbadem sigortaya 900 tl gibi bi ücret ödüyosun sadece insirimden yararlanıyosun herşey dahil yarı yarıya cnm👍🏼
dlrgktn Aybikee evet çok memnunum güler yüzlü konuşkan herşeyi rahatlıkla sorabılıyorum neler yapmam gerektiğini anlatıyor bilgilendiriyor telefonlada istediğim zaman ulaşabiliyorum ☺
dlrgktn BuseSanamer merhaba türkiye hastanesinin kadın doğum doktorlarının hepsı bayan benım doktorum Özgür çetiner çok memnunum çok tatlı bir bayan tavsiye ederim
Pinaryyim RmeysaAkba dogum evinin hemen karşısında sevgi polikilinigi ilk bşlarken 100lira dhaa sonra 80 lira olarak devam ediyo. Ultrasonuda 4boyutlu renkli