Pinaryyim RmeysaAkba memnunum canım evet doguma geliyor konak ve bey hekimde dogumlar gerçekleşiyo. ilgili bir doktor her gttigimde bebegin detaylı ultrasonunu yapıyo ultrasonu kaliteli ve güzel.
RmeysaAkba Pinaryyim tam olarak neresi ve muayene ücreti ne kadar çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için😊💕
Pinaryyim RmeysaAkba dogum evinin hemen karşısında sevgi polikilinigi ilk bşlarken 100lira dhaa sonra 80 lira olarak devam ediyo. Ultrasonuda 4boyutlu renkli
dlrgktn Aybikee evet çok memnunum güler yüzlü konuşkan herşeyi rahatlıkla sorabılıyorum neler yapmam gerektiğini anlatıyor bilgilendiriyor telefonlada istediğim zaman ulaşabiliyorum ☺
Aybikee fatmaergun demir hayat ın 2 can sigortası var hamilelikten sonra doğumu karşılayan tek sigorta, bilginize
fatmaergun Aybikee bilmiyordum, acıbadem sigortayla konuştuk karşılamıyor dedi. Çok teşekkür ediyorum ilgilenicem❤
Gencanne01 Yenianne Adana özel hastaneye gıdıyorum 60 tl muayene ucretı ama ek ücretler cıkıyor 50 tl ıkısı test verdık 110 ayrıntılı ultrason daha da çıkar muhtemelen
dlrgktn BuseSanamer merhaba türkiye hastanesinin kadın doğum doktorlarının hepsı bayan benım doktorum Özgür çetiner çok memnunum çok tatlı bir bayan tavsiye ederim
BuseSanamer Caglayener canım bende esenler medipole gittim yardm.doc. Ayten olgun vardı bide muanesi 90 tl hiçte memnun kalmadım hiç güzel konusmuyor
Caglayener BuseSanamer doğrudur valla duyduğum kadarıyla o hastanede en iyisi burcu hanım o yüzden gidiyorum bende
alaGzgz Yenianne medipol üniversitesi esenler hastanesi 50 tl muayene ücreti bugün ilk defa gittim test içinde 30 tl verdim
Queengmz fatmaergun acıbadem sigortaya 900 tl gibi bi ücret ödüyosun sadece insirimden yararlanıyosun herşey dahil yarı yarıya cnm👍🏼
Aybikee fatmaergun bir de 2 can sigortasında 2 türkü fiyat veriyorlar sanırım hastane klasmanına göre değişiyor örn florance nightingale gbi hastaneler için daha pahalı kolan türkiye gbi hastaneler daha uygun fiyat alırken mutlaka farkı sorun yoksa pahalı poliçeyi gönderiyorlar hemen😀😀
GizemGliek Yenianne İstanbul Özel Çapa Hastahanesi SGK yoksa 120 tl SGK varsa 90 tl muayene ücreti. Doktorumdan da çok memnunum. 32.haftadayım Doğum içinde sezeryan 1800 tl normal Doğum 1600 tl. Odaları tek kişilik istediğin gibi süsleyebilir masa koyabilirsiniz. Ayrıca Allah korusun ama Yenidoğan Yoğun Bakım üniteleri de mevcut.
BusraSY zehra33 Aydın üniversitesi Medical park Beşyolda orayıda tavsiye edebilirim. Nurgül hanım var muayene ücreti 95 lira.
DeryaMurat Pinaryyim hımm özele gidiyordunuz sandım, memnun musunuz, ayrıntılı ultrason çekiyorlar mı, gebeliğiniz kaç haftalık acaba, ayy kusura bakmayın çok soru sordum 😔
Pinaryyim DeryaMurat iki doktorum danda memnunum canım özeldeki doktorum ztn her gttigimde detaylı inceliyor beebgi omir ilik kemiklerine kadar bakıyo 31haftalıgım şuan ultrason cihazı 4boyutlu ve renkli.
dphnln Muayene 115 TL Bugün doktorumuz kan ve idrar testi istedi. 235 TL ödedik ona da. Medicalpark,Antalya