NeslihanKorukAkyaln Yenianne ben kıbrısta yaşıyorum bir doktorla başladım dogumada onunla gıdıcem ıns 120 tl ama bir gidişte veriyorum bir gidişte vermiyorum.
pamuksekerinannesi Ozgeceylan Doğrudur cnm hiç denk gelmedim ama medipolde ki doktorların çoğu Güler yüzlü anlayışlı😍
Kadercevdet pamuksekerinannesi hangi medipolden bahsediyorsnz Cnm esenlerdeki mi mega mı ve muamele ücretini ögrenebilirmym ?
tuuuucee Özel Bodrum Hastanesine gidiyorum 120 tl ücreti tahlillerimi de Dr söylüyor bunları yaptır diye bende sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde yaptırıyorum detaylı ultrason zamanı da Adanadaydım Doğumevinde yaptırdım onada ücret ödemedim ☺
pamuksekerinannesi Ozgeceylan Normal 2500 Sezeryan 3500 cnm.. Sende Koşuyolundaki Medipole gidiyorsun dimi cnm
NesliCims Mzeynepp Peki teşekkür ederim. Eşim Bosch da çalışıyor da belki sendika ile anlaşması vardır. Gidince soracağım. İndirim olursa güzel olur.
MeryemFatih yagmurpelit bu desikleriniz test mi bilmiyorum kaçıncı haftadasınız zaten doktorlar böyle şeyler istediğinde kağıda yazıp veriyo direk onunla giderseniz yaparlar bence çünkğ ben özelde test yaptıröadım hep devlette yaptırıp götürdüm renkli ultrason ikilş tarama bu tarz şeyleri özelde yaptırdım sadece
MeryemFatih yagmurpelit illa muayene isterlerse o da 75 ₺ ama bçher doktor aynı değil mesela ayie katrancı var onunki 100₺di en son
pamuksekerinannesi Kadercevdet Yok ikiside değil cnm Anadolu yakası koşuyolundaki Medipole gidiyorum.. Benim doktor yardımcı doç. olduğu için 150 tl normal op. Dr 130 diye biliyorum
Beyza12344 Ben Gaziantep defalife a gidiyorum bazı kurumlarla anlaşması var mesela polis eslerine 15 lira eğitim bir sen üyelerine 32.5 lira
Aklima Merziyye doğum ücreti hakkında pek bilgim yok henüz konuşmak ama ortalama normal doğum 1.250 sezeryan 1.500 gibi olabilir