Hnd1895 Sanırım ben çok yüksek veriyorum🙈 prof dr özel kliniğine gidiyorum 400 tl her muayene...İstanbuldayım
Edaa35 firdevs ne demek canım kusur mu olur özlem tatlı doktorun ismi zaten tek doktor var şu an hastanenin görüntüsü diğer ozeller gibi şatafatlı değil bu yüzden benimde çok içime sinmemisti ama doktor çok ilgili
firdevs Edaa35 çok çok teşekkür ediyorum canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah 🙏🙏🤗❤
Emine2012 Lolipop bicok hastaneyle anlasmasi var ben doruk hastanesini tercih ettim tahliller icin de zubeyde hanim hastanesine gidiyorum
Sedir Zeynep ilk doğumumda gidiyodum bende oraya şimdi uzak olduğu için gidemiyorum dr kim açaba uygun geldi ücret
Aklima HtcS Elif4434 Elif4434 Elif4434 bende normalde esenlerde oturuyorum ama bağcılar hospitaliste gidiyorum orasıda 50 tl bana aslında esenler medipol daha yakın fakat orada yoğum bskım ünitesi yok diye mecbur bağcılara gidiyor sevtap alkan doktorum mükemmel bir doktor
Duyguhan Mzeynepp ayni hastahaneye gidiyoruz ama 90 tl oduyorum sskliyim hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Mzeynepp Duyguhan canm ben o mesajı yılbasından önce yazmıstım şu an ben de 90 ödüyorum, yılbasında arttı fiyatlar 😊
NimetSevmi Yenianne mükremin ceylan a gidiyorum bende 8.haftam babacan birisi şimdilik memnunum ama muayene günlerini iple çekiyorum 7.haftada gittim en son bi sonraki randevum 10. Hafta olcak
Duyguhan Melek16 aaa tamam o zaman ben esentepe kavsagindakine gidiyorum sasirdim.biran tesekkur ederim cevabiniz icin
tgbhb yagmur12 batı bahatta hangi doktora gidiyorsunuz acaba. Arkadaşım Gürkan beyde doğum yaptı çok memnundu. Ben de gitmeyi düşünüyorum.
yagmur12 tgbhb evet Gürkan beyi herkes tavsiye diyor fakat ben Neslihan hanıma gidiyorum çok tatlı bir bayan