yagmur12 İstanbul ikitelli batı bahat özel hastanesine gidiyorum 65 tl tabi skklı fiyatı normal 80 ama hamilelerde şöyle bir şey olmuş gebelik sigortası başlıyor sigortanız yoksa bile öyle ssklıymış gibi yararlanıyorsunuz
tgbhb yagmur12 batı bahatta hangi doktora gidiyorsunuz acaba. Arkadaşım Gürkan beyde doğum yaptı çok memnundu. Ben de gitmeyi düşünüyorum.
pamuksekerinannesi Ozgeceylan Doğrudur cnm hiç denk gelmedim ama medipolde ki doktorların çoğu Güler yüzlü anlayışlı😍
EbruKeles Ozgeceylan Bende Bağcılar Mega Medipole Nagihan Kaya’ya gidiyorum bende çok memnunum sizin doktorunuzun muayene ücreti ben kadar acaba ben 150 tl veriyorum da
NimetSevmi Yenianne mükremin ceylan a gidiyorum bende 8.haftam babacan birisi şimdilik memnunum ama muayene günlerini iple çekiyorum 7.haftada gittim en son bi sonraki randevum 10. Hafta olcak
NeslihanKorukAkyaln Yenianne ben kıbrısta yaşıyorum bir doktorla başladım dogumada onunla gıdıcem ıns 120 tl ama bir gidişte veriyorum bir gidişte vermiyorum.
Kadercevdet pamuksekerinannesi hangi medipolden bahsediyorsnz Cnm esenlerdeki mi mega mı ve muamele ücretini ögrenebilirmym ?
tuuuucee Özel Bodrum Hastanesine gidiyorum 120 tl ücreti tahlillerimi de Dr söylüyor bunları yaptır diye bende sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde yaptırıyorum detaylı ultrason zamanı da Adanadaydım Doğumevinde yaptırdım onada ücret ödemedim ☺
pamuksekerinannesi Ozgeceylan Normal 2500 Sezeryan 3500 cnm.. Sende Koşuyolundaki Medipole gidiyorsun dimi cnm
NesliCims Mzeynepp Peki teşekkür ederim. Eşim Bosch da çalışıyor da belki sendika ile anlaşması vardır. Gidince soracağım. İndirim olursa güzel olur.
MeryemFatih yagmurpelit bu desikleriniz test mi bilmiyorum kaçıncı haftadasınız zaten doktorlar böyle şeyler istediğinde kağıda yazıp veriyo direk onunla giderseniz yaparlar bence çünkğ ben özelde test yaptıröadım hep devlette yaptırıp götürdüm renkli ultrason ikilş tarama bu tarz şeyleri özelde yaptırdım sadece
MeryemFatih yagmurpelit illa muayene isterlerse o da 75 ₺ ama bçher doktor aynı değil mesela ayie katrancı var onunki 100₺di en son