Tuliy5 Hicran6833 Haşr Suresini açtığınızda orada geçen kelimenin Lina değil Line olduğunu göreceksiniz
papatya_35 Zeyno2016 Benimde ayrı bi sempatim var Zeynep ismine. Çok klasik ama kulağa hoş geliyor söylemesi çok güzel birde tanıdığım Zeynepler hep çok kibar çok güzel biraz nazlı ❤️❤️
Zeyno2016 papatya_35 aynen öylə benim kızımda öylə çok nazli 5 yaşına geldi hiç deyişmedi kızım o kadar sakin nazliki bazen misafir geldiğinde o kadar nekadar iyi sakin çocuk denildiğinda nazar deyicek diyom bazen 😁ikizide var Hüseyn 😊🥰
busrakoylu Hicran6833 evet canım bende böyle biliyordum ama ‘line’ olarak geçiyormuş araştırdım eğer koyacaksanız da ‘line’ olarak koyun yazıyor çünkü lina olarak bi anlamı yokmuş🤷♀️
Heather Tugce_64 ben begüm çok istedim eşim hiç istemedi ortak karar melis e karar verdik. Ama içimde begüm kızım o kadar istedim yani.
Msl_ege 4cocukanasi selen koyun :) benim adın selen , kızım olacağını öğrendim beren ismini çok beğeniyorum . beren& selen
Ayaz2016alya2022 Msl_ege Beren bizde düşündük soyadımız beran olduğu icin vazgectık Beren beran zor oluyor söylerken