yigitege_annesi ah bu son günler son haftalar allah yardımcımız olsun 🙏🤩
Son Kaç Gün Kızlar 😍
zeynepkilinc amin 💕
zeynepkilinc bizimde planlı sezeryan 18 Aralıkta 😌 Bende bilmiyorum ilk gebeliğim ne olacak nasıl olacak, Allah sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Son 4 ama gelen giden yok 😍
zeynepkilinc hadi ya 🙄 bana şimdiden zaman geçmiyor çok sabırsızım 🤦🏻♀️😞
An itibariyle son 14 gün 🧿😍
zeynepkilinc inşşş 🤲🏻 Bu 3. Ama Daha bi heycanlıyım İnsan olgunlştıkca her anknın heycanı kıymeti daha fazla🥰
zeynepkilinc 34+6 günlük olduk🥰zaman hiç geçmiyor son aya girdim diye🥰bir an önce prensesime kavuşmak için gubleri sayıyorum
36.6 haftdayim 11 araliga gun aldim ama bugun goguslerimde asıri hassasiyet var asagı baskım cogaldı 2 normal dogum bu sezaryan acaba yarın gidip bi nst cektirsemmi diyorum
zeynepkilinc Son 70gun sabırsızlıkla bekliyorummm sizde kazasız belasız kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
zeynepkilinc son 30 normal doğum olcak bi aksilik olmazsa beneğim ne zman isterse o zman gelir bakalım 🙏🏻
Son 13 gün
Normal doğum olucak inşallah o yüzden ne zaman gelir bilinmez bakalım 💜
Lavantakokusu Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah 🤲
Demirgul27 bana da dua eder misin canım cumartesi ikinci sezeryanım var
Son 83 gün 28+1 🧿🤲🏻💙
zeynepkilinc Allah razı olsun canım aynen valla erkenden hazırlamakta fayda var illaki unutuluyo bişeyler bende kendime koymuştum sonra bebiş içinde aklma geldi çorap ve eldiven ekledm yüz örtüsü ekledim bugün bklm yarın ne eksik çıkcak😂😁
zeynepkilinc bugün çatı muayenesi oldum çatım çok dar ve rahmim kısaymış 34te bebek doğum pozisyonundayken şuan tam tersine dönmüş suyun gelirse kordon boynuna dolanabilir riske atamam dedi bende hiç beklemiyordum
34+2 yani son 41 benimde :) Almanyada yaşıyorum burada isteğe bağlı sezeryan pek olmuyor bebek ya da annede aksi bir durum yoksa ama bebeğim makat gelişi gözüküyor 36. Haftaya kadar dönmezse sezeryan tarihi belirlenecek. Çok heyecanlıyım :)
Eymen_Enis_Ser dualarım sizinle 🙏🙏