Hennagranfx yok kız vallaha seni linçlemedim kayınvalideni hayretle dinledim ahahah vallaha sonuna kadar haklısın hamileyiz hassasız yeri geliyor her söylenene kulak asıyoruz astırıyorlar daha dur doğsun neler duycaksın 🤦🏻‍♀️ Doğum yaptım bebeğim 2 günlüktü kapının arkasına süpürge koy,yastığının altına bıçak koy yok bebeği tuzla aa çok ağlıyor aç mama ver bakayım göğüslerine sünmüşmü of of neler neler 😂

Hennagranfx bu doktorlar boşuna okuyor herhalde. Yok cnm öyle birsey olmaz . C vitamini . Bol.bol yiyen bir sürü hamile anne var. Herseyin elbet fazlası zararlıdır. Belki tsnsiyonunuzda vs sorun yaratır. Siz doktorunuza danışın en iyisi bu olur.

Hennagranfx evet anne eritir yok eder deseydin 😂😂 zadece fazla yeme canım limon kanı sulandırıyor o yüzden fazlası zarar nefsini körükleyerek yiyebilirsin

Hennagranfx
    Allah affetsin çok güldüm 😬 o zaman soda da içmeyelim 🥲 fazla limon yemek kansızlığa sebep oluyor bildiğim bu kadar 🤷🏼‍♀️
    tabi herşeyin fazlası zarar ama nasıl bebeği eritsin 😬

Hennagranfx Bismillahirrahmanirrahim 🤣 doktorlar boşuna okumuş zaten onca yıl onlar ne bilir diyolsr ya ayrı deliriyorum. Daha neler yahu 😅😅

Hennagranfx 🤣🤣Ahahah dalga geçilmeyecek gibi değil ki ama son haftalarda doktor tuzlu ekşili turşulu yeme diyor o kadar erir diye değil ama 🤣

Hennagranfx canım bi limon bi bebeği nasıl eritir yaaa😂😂aksine sağlıklı ama fazlası zarar suyun bile fazlası zarar ona bakarsanız

Hennagranfx ayy allahım şu kaynanalar ve düşünceleri yok mu gerçekten çok tuhaflar 🙄 öyleyse benim bebe de erimiştir gebeliğimin başından yiyorum limon her şeye de sıkıyorum. Eşimin halası hamileyken günde 1 kilo limon vermiş evde 2 -3 kilo limon olmasa depresyona girermiş. Kuzeni erimeden doğmuş 😂