gamzenurgnk ahahahaha burası çok eğlenceli oldu 😂😂😂
Limon bebeği eritirmiş
Hennagranfx ilk bebeğimde kilolarca limon yedim eritmeden doğurdum😅
Hennagranfx bu doktorlar boşuna okuyor herhalde. Yok cnm öyle birsey olmaz . C vitamini . Bol.bol yiyen bir sürü hamile anne var. Herseyin elbet fazlası zararlıdır. Belki tsnsiyonunuzda vs sorun yaratır. Siz doktorunuza danışın en iyisi bu olur.
Hennagranfx evet anne eritir yok eder deseydin 😂😂 zadece fazla yeme canım limon kanı sulandırıyor o yüzden fazlası zarar nefsini körükleyerek yiyebilirsin
Hennagranfx hahahahahahahahha
Hennagranfx
Allah affetsin çok güldüm 😬 o zaman soda da içmeyelim 🥲 fazla limon yemek kansızlığa sebep oluyor bildiğim bu kadar 🤷🏼♀️
tabi herşeyin fazlası zarar ama nasıl bebeği eritsin 😬
Hennagranfx yok ya kuran olmadı hiç 🤷
Hennagranfx Bismillahirrahmanirrahim 🤣 doktorlar boşuna okumuş zaten onca yıl onlar ne bilir diyolsr ya ayrı deliriyorum. Daha neler yahu 😅😅
Hennagranfx 🤣🤣Ahahah dalga geçilmeyecek gibi değil ki ama son haftalarda doktor tuzlu ekşili turşulu yeme diyor o kadar erir diye değil ama 🤣
ikibebekannesi35 🤣🤣Hadi limon yiyip altın üretelim sjsjsj
Hennagranfx bebek buharlaşabilir de🤣🤣 dikkat et ağzını fazla açma 🤣buharı çıkmasın
Hennagranfx canım bi limon bi bebeği nasıl eritir yaaa😂😂aksine sağlıklı ama fazlası zarar suyun bile fazlası zarar ona bakarsanız
Denizyildizii asitli bişey içersek ne olur acaba 😂😂😂😂😂😂😂😂
gamzenurgnk ben başladım doğum anında atacağım size altınımı 😀😅
Imasleeper Bebek yanardağ gibi doğarmış 😀😀
Hennagranfx benimki kız 😂 turşu ve limon manyağı oldum resmen ama korkmuyor değilim detayliya kadar ya cinsiyet değişirse doktor iyi goremediyse diye 😂😂
Hennagranfx ayy allahım şu kaynanalar ve düşünceleri yok mu gerçekten çok tuhaflar 🙄 öyleyse benim bebe de erimiştir gebeliğimin başından yiyorum limon her şeye de sıkıyorum. Eşimin halası hamileyken günde 1 kilo limon vermiş evde 2 -3 kilo limon olmasa depresyona girermiş. Kuzeni erimeden doğmuş 😂
Hennagranfx Hahaha hic gulecegim yoktu limon faydali birsey bakma kocakarilarin dedigine🤣🤣🤣
Hennagranfx kaynanan baya bilmis hurafeleri evet. limon cocugu eritmez tansiyonuna etki edebilir tuzdan dolayi bide fazla c vitamini depolarsin okadar ben her sabah 2 tane yerim hala basindan beri doktorumda hic dur demedi herseye inanma