Hennagranfx bu doktorlar boşuna okuyor herhalde. Yok cnm öyle birsey olmaz . C vitamini . Bol.bol yiyen bir sürü hamile anne var. Herseyin elbet fazlası zararlıdır. Belki tsnsiyonunuzda vs sorun yaratır. Siz doktorunuza danışın en iyisi bu olur.

Hennagranfx evet anne eritir yok eder deseydin 😂😂 zadece fazla yeme canım limon kanı sulandırıyor o yüzden fazlası zarar nefsini körükleyerek yiyebilirsin

Hennagranfx
Allah affetsin çok güldüm 😬 o zaman soda da içmeyelim 🥲 fazla limon yemek kansızlığa sebep oluyor bildiğim bu kadar 🤷🏼‍♀️
tabi herşeyin fazlası zarar ama nasıl bebeği eritsin 😬

Hennagranfx Bismillahirrahmanirrahim 🤣 doktorlar boşuna okumuş zaten onca yıl onlar ne bilir diyolsr ya ayrı deliriyorum. Daha neler yahu 😅😅

Hennagranfx 🤣🤣Ahahah dalga geçilmeyecek gibi değil ki ama son haftalarda doktor tuzlu ekşili turşulu yeme diyor o kadar erir diye değil ama 🤣

Hennagranfx canım bi limon bi bebeği nasıl eritir yaaa😂😂aksine sağlıklı ama fazlası zarar suyun bile fazlası zarar ona bakarsanız

Hennagranfx ayy allahım şu kaynanalar ve düşünceleri yok mu gerçekten çok tuhaflar 🙄 öyleyse benim bebe de erimiştir gebeliğimin başından yiyorum limon her şeye de sıkıyorum. Eşimin halası hamileyken günde 1 kilo limon vermiş evde 2 -3 kilo limon olmasa depresyona girermiş. Kuzeni erimeden doğmuş 😂

Hennagranfx kaynanan baya bilmis hurafeleri evet. limon cocugu eritmez tansiyonuna etki edebilir tuzdan dolayi bide fazla c vitamini depolarsin okadar ben her sabah 2 tane yerim hala basindan beri doktorumda hic dur demedi herseye inanma