Hennagranfx bu doktorlar boşuna okuyor herhalde. Yok cnm öyle birsey olmaz . C vitamini . Bol.bol yiyen bir sürü hamile anne var. Herseyin elbet fazlası zararlıdır. Belki tsnsiyonunuzda vs sorun yaratır. Siz doktorunuza danışın en iyisi bu olur.
Limon bebeği eritirmiş
Hennagranfx evet anne eritir yok eder deseydin 😂😂 zadece fazla yeme canım limon kanı sulandırıyor o yüzden fazlası zarar nefsini körükleyerek yiyebilirsin
Hennagranfx hahahahahahahahha
Hennagranfx
Allah affetsin çok güldüm 😬 o zaman soda da içmeyelim 🥲 fazla limon yemek kansızlığa sebep oluyor bildiğim bu kadar 🤷🏼♀️
tabi herşeyin fazlası zarar ama nasıl bebeği eritsin 😬
Hennagranfx yok ya kuran olmadı hiç 🤷
Hennagranfx Bismillahirrahmanirrahim 🤣 doktorlar boşuna okumuş zaten onca yıl onlar ne bilir diyolsr ya ayrı deliriyorum. Daha neler yahu 😅😅
Hennagranfx 🤣🤣Ahahah dalga geçilmeyecek gibi değil ki ama son haftalarda doktor tuzlu ekşili turşulu yeme diyor o kadar erir diye değil ama 🤣
ikibebekannesi35 🤣🤣Hadi limon yiyip altın üretelim sjsjsj
Hennagranfx bebek buharlaşabilir de🤣🤣 dikkat et ağzını fazla açma 🤣buharı çıkmasın
Hennagranfx canım bi limon bi bebeği nasıl eritir yaaa😂😂aksine sağlıklı ama fazlası zarar suyun bile fazlası zarar ona bakarsanız
Denizyildizii asitli bişey içersek ne olur acaba 😂😂😂😂😂😂😂😂
gamzenurgnk ben başladım doğum anında atacağım size altınımı 😀😅
Imasleeper Bebek yanardağ gibi doğarmış 😀😀
Hennagranfx benimki kız 😂 turşu ve limon manyağı oldum resmen ama korkmuyor değilim detayliya kadar ya cinsiyet değişirse doktor iyi goremediyse diye 😂😂
Hennagranfx ayy allahım şu kaynanalar ve düşünceleri yok mu gerçekten çok tuhaflar 🙄 öyleyse benim bebe de erimiştir gebeliğimin başından yiyorum limon her şeye de sıkıyorum. Eşimin halası hamileyken günde 1 kilo limon vermiş evde 2 -3 kilo limon olmasa depresyona girermiş. Kuzeni erimeden doğmuş 😂
Hennagranfx Hahaha hic gulecegim yoktu limon faydali birsey bakma kocakarilarin dedigine🤣🤣🤣
Hennagranfx kaynanan baya bilmis hurafeleri evet. limon cocugu eritmez tansiyonuna etki edebilir tuzdan dolayi bide fazla c vitamini depolarsin okadar ben her sabah 2 tane yerim hala basindan beri doktorumda hic dur demedi herseye inanma
Hennagranfx ilk 3 ay hergün limon yedim çok şükür erimedi bebeğim 😅😅 Aman ne bakıyosun canım ye gitsin. Ama tansiyonunu düşürebilir dikkat et.
Hennagranfx eritir kardeşim soda da içme o da eritir çünkü bebek midemizde doktorlar ne bilsin kese falan uyduruyorlar