Liyuzamom hahhaha mantıklı 😄 düşer fln da dedigi icin mrk ettim eskilerden sizlere de bu gibi cümle kuran oldu mu diye ay yoksa bnm kaynana surekli biseyler uyduruyor 😄

Hennagranfx yıllarca tıp okuyanlar değilde kayinvalideler bilir doğrusunu 🤣🤣 o zaman dogumumuzu da kayinvalidelerimiz yaptırsin boşa masrafa ne gerek 🤣🤣 tatlım ben olsam doktoruma sorar üstüne kendim arastirir okur emin olur bildigimi yaparım 😉

35lavanta aynen cnm ztn eritme konusuna aldırış etmedim de fazla yeyince düşer mi diye araştırdım ben asit var düşürür fln da dedi. Yoksa diğer dediğine hala da gülüyorum . Allahim razı olsun bu arada çok tskr ederim cnm bnm ama daha kadın doğuma bile kayıt yaptiramadim gidemedim covid olunca . Vitamin fln verenim de olmayacak insallah çabuk geçer bu hastalık zararsız . Çok sağol hayatm ❤️❤️🙏🏻

Hennagranfx aynen canım sirke içersen de turşu olur bebeğin :) saçmalamış kaynanana bakma ye iç bol bol vitamin oldun. İnternetten araştır, doktoruna sor bu tarz şeyleri kaynana sorma boşver.

Sakın sıcak cay içmeyin bebek yanar .

Hennagranfx yok kız vallaha seni linçlemedim kayınvalideni hayretle dinledim ahahah vallaha sonuna kadar haklısın hamileyiz hassasız yeri geliyor her söylenene kulak asıyoruz astırıyorlar daha dur doğsun neler duycaksın 🤦🏻‍♀️ Doğum yaptım bebeğim 2 günlüktü kapının arkasına süpürge koy,yastığının altına bıçak koy yok bebeği tuzla aa çok ağlıyor aç mama ver bakayım göğüslerine sünmüşmü of of neler neler 😂

Hennagranfx bu doktorlar boşuna okuyor herhalde. Yok cnm öyle birsey olmaz . C vitamini . Bol.bol yiyen bir sürü hamile anne var. Herseyin elbet fazlası zararlıdır. Belki tsnsiyonunuzda vs sorun yaratır. Siz doktorunuza danışın en iyisi bu olur.

Hennagranfx evet anne eritir yok eder deseydin 😂😂 zadece fazla yeme canım limon kanı sulandırıyor o yüzden fazlası zarar nefsini körükleyerek yiyebilirsin

Hennagranfx
      Allah affetsin çok güldüm 😬 o zaman soda da içmeyelim 🥲 fazla limon yemek kansızlığa sebep oluyor bildiğim bu kadar 🤷🏼‍♀️
      tabi herşeyin fazlası zarar ama nasıl bebeği eritsin 😬

Hennagranfx Bismillahirrahmanirrahim 🤣 doktorlar boşuna okumuş zaten onca yıl onlar ne bilir diyolsr ya ayrı deliriyorum. Daha neler yahu 😅😅

Hennagranfx 🤣🤣Ahahah dalga geçilmeyecek gibi değil ki ama son haftalarda doktor tuzlu ekşili turşulu yeme diyor o kadar erir diye değil ama 🤣