@MehtapArslanTursun#benim daha önceki tuniklerimin hepsi salaş kesim ve Doğuma kadar götürür pantolonlar da ebru ve lcw den
Tesettürlü hamileler
GlKamztemur ben çok kilo aldım gebe olana kadar 13 kilo aldım evlendikten sonra. Artı gebelikten sonrada 15 kilo aldım koyafetlerim olmuyr. Elbse de bulamıyrm ben
Banu ne şanslısın
Ben 5 aylık hamileyim hic kg almadım ama hamile kaldıgımda zaten kglıydum.size tavsiyem ferrace olacak. İcine ne isterseniz giyersiniz.ben lcwden pantolon aldım. Pazardanda her bedene uygun beli lastikli etek aldm ferracenin altına onları giyiyorum.rahat oluyor.
Ben zaten hamile olmadan önce de hep bi beden büyük alırdım üstü pantolonlarda düşük bel olduğu için sorun olmuyor göbeğimi çok rahat saklayabiliyorum ama bu gidişle ileride pek saklayamayacağım gibi duruyor ☺
Ben modanisa dan kendi bedenimdwn bi beden buyuk 2 tunik ve 1 esofman aldim. Bide kot ince pardesum vardi. Hamileligim boyunca yalnizca onlari giydim. Cok sey alip napcam dedim sonucta yine kilo vercem onlar kalacak kenarda. Bu arada bende cok kilo aldim , hamileligimin son gunlerindeyim 18 kilo kadar aldim. Ama bebeklerimiz saglikli olsun yeter kilo verilir 🤗
MehtapArslanTursun canım ben hamile kıyafeti satan mağazadan beli ayarlanabilir(küçülüp büyüyo) kalem etek aldım üzerine de genelde pileli tunikleri tercih ediyorum hem rahat hem şık oluyo tavsiye ederim 👍🏻
MehtapArslanTursun benim karnım henüz buyumedi. Büyüyene kadar da kendi elbisemi kendim dikmeyi öğreneceğim inşallah 🤔🤓
MehtapArslanTursun bende lc den bi siyah bi beyaz hamile pantolonu aldim uzerinede bol kesim 2 tane falan tunik aldim bu robali tuniklar ciktiya gogusten asagiya baya bi bollasan robali ay onlar bi rahat bi rahat sanirsin orduyla beraber giyecez 😆 2 ondan 2 ondan tamam iste 👏🏻😄
MehtapArslanTursun cnm lcw kesinlikle tavsiye ederm
Patito__ canım tesettüre uygun salaş şeyler var mı orda 🤷🏼♀️🤔
Ecrininannesi hahaa tamam canım çok sağolasınn😂
MehtapArslanTursun evet cnm bn ordan giyiniorm genelde fakat her magazasnda yk bazi magazalari kapaliya dha ck urun getiriyor
Ben rahatı ferace oluyo Arabistan'dan göğüs altından tam kiloş feracem var onu giyiyorum dışarı çıkarken hep diğer şeyleri giydiğimde bol da olsa belli oluyo yürürken yapışıyo bide panço tavsiye ederim her kıyafetin üstüne giyebilirsin 🤗👍🏻
MehtapArslanTursun henüz karnım çok yok ama yinede internetten iki elbise sipariş ettim gayet bol görünüyor şimdilik 😂
Rabiaaaa hangi site kuş için istiyorum ben.
Smyyee42 di mi panço bence de çok iyi benim eşim pançoyu b ğenemedi bi yoksa kurtarıcı olarak benmde klımda😂
MehtapArslanTursun ben azından giydiğini kurtarıyor şal şeklinde olanları rahat oluyo hemde havalar soğudu artık iyi oluyo altına ince giyip 😊
Smyyee42 doğru canım artık montlrın önükapanmıyor malum 😂 en iyisi panço ikna edicem artık
Modanisa da suan çok indirim var, bikac siparis verdik bekliyorum bende, bi bak derim ☺ bol şeyler var baya