Mzeynepp MehtapArslanTursun benim karnım henüz buyumedi. Büyüyene kadar da kendi elbisemi kendim dikmeyi öğreneceğim inşallah 🤔🤓
Ecrininannesi MehtapArslanTursun bende lc den bi siyah bi beyaz hamile pantolonu aldim uzerinede bol kesim 2 tane falan tunik aldim bu robali tuniklar ciktiya gogusten asagiya baya bi bollasan robali ay onlar bi rahat bi rahat sanirsin orduyla beraber giyecez 😆 2 ondan 2 ondan tamam iste 👏🏻😄
Patito__ MehtapArslanTursun evet cnm bn ordan giyiniorm genelde fakat her magazasnda yk bazi magazalari kapaliya dha ck urun getiriyor
Smyyee42 Ben rahatı ferace oluyo Arabistan'dan göğüs altından tam kiloş feracem var onu giyiyorum dışarı çıkarken hep diğer şeyleri giydiğimde bol da olsa belli oluyo yürürken yapışıyo bide panço tavsiye ederim her kıyafetin üstüne giyebilirsin 🤗👍🏻
MehtapArslanTursun Smyyee42 di mi panço bence de çok iyi benim eşim pançoyu b ğenemedi bi yoksa kurtarıcı olarak benmde klımda😂
Rabiaaaa MehtapArslanTursun henüz karnım çok yok ama yinede internetten iki elbise sipariş ettim gayet bol görünüyor şimdilik 😂
Smyyee42 MehtapArslanTursun ben azından giydiğini kurtarıyor şal şeklinde olanları rahat oluyo hemde havalar soğudu artık iyi oluyo altına ince giyip 😊
MehtapArslanTursun Smyyee42 doğru canım artık montlrın önükapanmıyor malum 😂 en iyisi panço ikna edicem artık
EliFurkan Modanisa da suan çok indirim var, bikac siparis verdik bekliyorum bende, bi bak derim ☺ bol şeyler var baya
Feridealbayrak Kızlar bende sefamerveden sipariş attim iki elbise önleri bol karnınız ne kadar büyüsede oluyor çok memnunum bu arada 28+5 günlüğüz❤
MehtapArslanTursun Feridealbayrak kışlık mı canım siprş ettiğin sağol bu arada☺ Ben de 29 haftalığım ama doğum yakın n galiba diyolar😂 o derece büyüdük
Feridealbayrak Kışlık değil canım evin içinde giymek için malum artık göğüsler ve karın kendini iyice belli ediyo dışarı çıkmak için üstüne ferace kullanıyorum bi kaç beden büyük
MehtapArslanTursun Feridealbayrak hımmm anladım canım ben dışarda giymek için arıyorum bir şeyler ferace de kullanmıyorum maalesef🙈☺ İyisin sen yine. Evden çıkmayacaz demekki😂