burcumelis Kızımın adı melis şimdi oğluşa Metehan düşündük başından beri bu var aklımızda baska bişe begenemedik mert akrabada var melih begenmedi eşim ben kerem ismini seviyorum ama çok var oda bilemedim sizce Metehan nasıl duyunca ne düşünüyosunuz
Hailme_1999 burcumelis bizimde ilk evlendigimizden berri eyer bi erkek evladımız olursa adını Metehan koycaz inş erkek olursa tabi daha cinisyieti ögrenmedik. Ben çok sık duymadım bu ismi bence koyablrsnz
Mom_40 Ipek burcumelis benum oglumun ismi melih kerem 😃 metehan da cok güzel ikinci oglum icin kaan düşünüyorum
burcumelis Hailme_1999 mrs_elisah teşekkür ederim canım eşimin adı da ayhan ya ben mete diyodum aslında eşim ismiyle uysun diye metehan istedi öyle olcak heralde🥰
Hailme_1999 burcumelis güzel uyumlu olur cnm saglıkla al bebegini kucağına. İnş bizimkide erkek olursa bizde koycaz 🥰🙏
ikiponcik_annesi burcumelis bende metehan ismini beğeniyorum ama görümcemin oğlunun ismi bide çocuğuda hiç sevmiyorum Allah var koyamıycam malesef 🙄
Gizemlimmio burcumelis Oğlumun ismi 😍 Biz de eşimle ilk günden beri Metehan ismine öyle bir ısındık ki başka hiç bir ismi beğenemedik. Karizmatik bir isim olduğunu düşünüyorum ve öyle herkeste de yok. Çok popüler bir isim olsun istemedim ben. Sağlıkla gelsin miniklerimiz 🌸
Msydn6 burcumelis Benimde ilk oğlumun ismi Ertuğrul şimdi ikinci oğlana hamileyim bizde Metehan düşünüyoruz bence güzel🙂 Alperen Yiğitalp te tercihler arasında bakalım hangisi olursa artık