[bilinmeyen] sanırım ama bebeğe göre değişiyor elbet gaz oluyor amaa kolay çıkaran bebek var çıkaramayan bebek var
anneee 😃 kimse mama taraftarı değil emin ol.. kimse istemez anne sütü alsın ister. Bebeği göz göre göre sarılık yapmak nedir? Günah,,, bi an önce bu zihniyeti silin.. doymuyor ise elbet mama....
    Canım benimde bebeğim 40 günlük. Bizdedir gaz ve tuvalrt sorunu oluyordu ıkınmaktan hala bazen kızarıyor bende mama veriyorum ama anne sütüde alıyor doymazsa mama takviyesi yapıyorum mama gaz yapıyo diyolar evet ama bence alakası yok. Hipp kullanıyorum ben. Ayrıca aktardan susam yağı aldım yarım çay kaşığı veriyorum sabah akşam çok iyi geliyor organik yetişkinlerde kullanabiliyor bize tek iyi gelen şey oldu istersen deneyebilirsin
      SemyeS canım ilk gün doktoru vermişti Zaten. Sarılık felan olmaya başlayınca kullanmaya başladık . Sarılık bitti sütüm çoğaldı derken biberona alıştı.. emiyor da. Ama mamadan kopmadı
      Sedacengiz sizin psikolojiniz bozulmuş herhalde. Hemen ağzınızı bozmayın. sebebini sordum bende yardımcı olabilmek bir çözüm üretebilmek adına. Mama, biberon bunlar bu tür sorunlar yapar bildiğim için yardımcı olacaktım. Ama sizin çözüm aramaya değil tartışmaya niyetiniz var Naparsanız yapın diyelim o zaman.
        Esmmaa evet canım mamaya gaz yapıyor diyorlar illaki . Mesela beni emince gazı çok zor çıkarıyor mama içince çabucak çıkıyor. Deneyim yarın doktora sorayım da 40 gün olmadı daha bizim onay verirse alayım cnm gaza mı iyi geliyor
          Sedacengiz gazlı olan bebek her şekilde oluyor mama süt alakası yok bence 3. Aydan sonra düzeliyorlar. Bide agulin şurup var hazımsızlık gaz ve kabızlık için ve bebeği sakinleştiriyor bide bebişin emzik tutuyorsa şurubu verdikten sonra bide emzikle rahatlıyorlar. Susam yağı bağırsaklara iyi geliyor yumuşatıyor ve daha rahat kaka yapılmasını sağlıyor. Benim bebeğim 4 gün yapamadı kaka karnı semsertti susam yağını duydum aldım verdim yarım saat sonra 4 günün acısını çıkartı🤣
          Sedacengiz tabi ki öyle ben sorgulamadım zaten sizi kendi fikrimi söyledim sadece mecbur olunca insan herşeyi yapıyo 🤚
          Sedacengiz Sadece tek göğsümü emiyor doymadığını hissettiğimde veriyorum mama özellikle uykuda 3-4 kez veriyorum günde.
          Sedacengiz sorunun ne olduğunu sordum mama vermenizdeki. Garip bişey olduğunu sanmıyorum bunda. İnşallah bebeğiniz iyi olur ama sizin her çözüme açık olmanız gerek belki benim tavsiyem iyi gelecekti bilemezsiniz. bu süreçte agresif davranmanız bebeğinize yardımcı olmayacak. İyi akşamlar..
          Sedacengiz yanlış bi zihniyet taşıdığımı da düşünmüyorum bende sağlıkçı bi anneyim tabi ki herkes gibi bende bebeğim için en iyisini yapmaya çalışıyorum ama mecbur kalınca mama da vereceğiz biberon da