Harunnisa Sedacengiz benim oglum 6 ay boyjnca lagman kullanmisti cok seyler duydum lagman aliskanlik yapar onsuz yapamaz diye ama allaha sukur ne aliskanlik yapti nede bisey mama icmiyordu emiyordu ama yinede olabiliyor
SemyeS Sedacengiz mamayı değiştirin aldığınız mama kesin ishal İçin olandır dr sor ona göre mama al bide elinden geldiğince emzir bence süt artıran şeyler ye anne sütü 💩 iyi gelir rahat yapar 🤗
Sedacengiz SemyeS canım ilk gün doktoru vermişti Zaten. Sarılık felan olmaya başlayınca kullanmaya başladık . Sarılık bitti sütüm çoğaldı derken biberona alıştı.. emiyor da. Ama mamadan kopmadı
Harunnisa Zeynepreyyan benim bebegimde sadece anne sütü olmasina ragmen cok tuvalet sorunu yasadik 6 ay lagman kullandik yani bence mama ile alakali degil
Zeynepreyyan Harunnisa daha çok mama ile alakalı sadece emen bebek ise sen yediklerine dikkat etmediğim sürece bebekte tuvalet sorunu olur
Harunnisa Zeynepreyyan yok bagirsaklarinda sorun vardi ben cokdikkat ediyordum yediklerime rontgen cekti hatta tikaniklik bile düğüm biel olabilir dedi ama lalah korudu bisey cikmadi zamanla gecti
Harunnisa anneee serum takmiyorlarmi o doyuruyor onu benim de ilk kizim 10 gun kaldi kuvezde 1 hafta hic süt vermedik serumla sadece so rasinda emzirmek istedik ama tutamadi silikon uc aldim yine olmadi 20 gun emdi ondada zaten mama takviyesi yaparak
anneee Harunnisa takıyolar ama çıktı bi hafta evde kalınca sarılığı yükseldi tekrar yatırdılar çıktıktan sonra yine doymaz diye tedirgin oluyorum doktorların da mamaya karşı tavrı belli karar veremedim
Harunnisa anneee dua et bol bol allah yardimciniz olsun doktorlar emzirme taraftari emdikce sarilik gecer diye biliyorum ben
anneee Harunnisa evet geçiyormuş ama bilemiyorum uzamış sarılık oldu artık sebebini araştırıyorlar su an inşallah birşey çıkmaz
Harunnisa anneee insallah cikmaz dua edin bol bol herkesin bazi dua allahin izni olur ise hersey yoluna girer
PembeLia Sedacengiz Sadece tek göğsümü emiyor doymadığını hissettiğimde veriyorum mama özellikle uykuda 3-4 kez veriyorum günde.
Sedacengiz [bilinmeyen] sanırım ama bebeğe göre değişiyor elbet gaz oluyor amaa kolay çıkaran bebek var çıkaramayan bebek var
mucizemizibekliyoruzz Sedacengiz sizin psikolojiniz bozulmuş herhalde. Hemen ağzınızı bozmayın. sebebini sordum bende yardımcı olabilmek bir çözüm üretebilmek adına. Mama, biberon bunlar bu tür sorunlar yapar bildiğim için yardımcı olacaktım. Ama sizin çözüm aramaya değil tartışmaya niyetiniz var Naparsanız yapın diyelim o zaman.
Sedacengiz anneee 😃 kimse mama taraftarı değil emin ol.. kimse istemez anne sütü alsın ister. Bebeği göz göre göre sarılık yapmak nedir? Günah,,, bi an önce bu zihniyeti silin.. doymuyor ise elbet mama....
anneee Sedacengiz tabi ki öyle ben sorgulamadım zaten sizi kendi fikrimi söyledim sadece mecbur olunca insan herşeyi yapıyo 🤚
anneee Sedacengiz yanlış bi zihniyet taşıdığımı da düşünmüyorum bende sağlıkçı bi anneyim tabi ki herkes gibi bende bebeğim için en iyisini yapmaya çalışıyorum ama mecbur kalınca mama da vereceğiz biberon da