Sedacengiz Hayır tabi bağırsakları düzene girince rahatlar inşallah
Yenidoğan annişleri bakar mısınız ( 💩 )
Sedacengiz hangi mama ve biberonu kullanıyorsunuz acaba benim bebeğim de doymuyor sarılık oldu 24 günlük mama takviyrsi yapmak istiyorum
Sedacengiz merhaba benim bebeğim 50 günlük 3 gün oncesine kadar bizimde diskimiz sıvı idi ama 6-7 kez yapıyordu şimdi kötüleşti günde 2 kere filan ama anne sutu ile besleniyor sadece. Sebep arama bence yenidoğanlarda hep sıvı oluyor sanırım bir süre
Kivito doktoru önermişti işte ilk doğduğunda bakalım söyleyelim ne diyecek
deletedmom351 inaşşlah canm👍🏻
Sedacengiz Bizde 11 günlük olduk günde bir kez yapıyor.🤷🏼♀️
anneee evet bırakıyor biberon ne kadar yeni doğan olsa da memeden daha kolay geliyor . Rahata alışan bebek emmeyi bırakıyor. Bebeğim 5 aylıkken emmeyi bıraktı çünkü erken doğum oldu 10 gün kuvozde yattı . İlk 3 gün hiç sütüm gelmedi sonra az az geldi yeteri kadar süt bırakamadım . Bu sürede mamaya ve biberona alıştığı sadece sadece emmek yetmedi bir süre sonra emmeyi tamamen kesti ne yaptıysam meme almadı ve mama aldığı için çok fazla büyük tuvalet sorunu yaşadık
Sedacengiz neden yenidoğan bebeğe mama veriyorsunuz? Bir sorun mu var
Zeynepreyyan doymuyo galiba hiç mama verme taraftarı değilim ama ne yapacağımı da bilemedim kaşıkla falan ver diyorlar ama bebeğim iki haftadır küvezde akşam 9 dan sonra mama veriyorlar biberonla şimdi bırakmadı ama ilerde bırakabilir mi kafam da deli sorular 🤷♀️
Sedacengiz mama içiyorsa ondandır canım su vermeyi ihmal etme
Sedacengiz https://www.instagram.com/p/Bk7_DlSHwvR/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=6ypvgcb6zlsa
Faydasını çok gören varmış isterseniz deneyin
Faydasını çok gören varmış isterseniz deneyin
Sedacengiz benim oglum 6 ay boyjnca lagman kullanmisti cok seyler duydum lagman aliskanlik yapar onsuz yapamaz diye ama allaha sukur ne aliskanlik yapti nede bisey mama icmiyordu emiyordu ama yinede olabiliyor
Sedacengiz mamayı değiştirin aldığınız mama kesin ishal İçin olandır dr sor ona göre mama al bide elinden geldiğince emzir bence süt artıran şeyler ye anne sütü 💩 iyi gelir rahat yapar 🤗
Zeynepreyyan benim bebegimde sadece anne sütü olmasina ragmen cok tuvalet sorunu yasadik 6 ay lagman kullandik yani bence mama ile alakali degil
Harunnisa daha çok mama ile alakalı sadece emen bebek ise sen yediklerine dikkat etmediğim sürece bebekte tuvalet sorunu olur
anneee serum takmiyorlarmi o doyuruyor onu benim de ilk kizim 10 gun kaldi kuvezde 1 hafta hic süt vermedik serumla sadece so rasinda emzirmek istedik ama tutamadi silikon uc aldim yine olmadi 20 gun emdi ondada zaten mama takviyesi yaparak
anneee dua et bol bol allah yardimciniz olsun doktorlar emzirme taraftari emdikce sarilik gecer diye biliyorum ben
Zeynepreyyan yok bagirsaklarinda sorun vardi ben cokdikkat ediyordum yediklerime rontgen cekti hatta tikaniklik bile düğüm biel olabilir dedi ama lalah korudu bisey cikmadi zamanla gecti
Harunnisa anladım geçmiş olsun canım 🙁