rengarenkduduv herkes farklı bisi söylüyordu İnternete farklı yaziyodu bende kendi bildiğim yapıp bütün duaları ikişer üçer kez okudum hatta komşum yasin bile okumuştu ne kadar okusanız faydası olur zararı olmaz
Meryem Ana Otu 🌿🤰
2melekannesi_ 3 gebeligim diger ikisinin de ayrı kutuları var gobek bağları ilk saçları ultrason görüntüleri ve gebe takip formu tarzında ufak hatıraları var şimdiki bebise de aynısını yapcam insalah yaşlanınca karıştırmam 😂
Bryunetka valla bahtil inanç desinler umrum da değil bence gerçekten otan sebep kanmam durmadı kaç saat catalda bekledim OT sudan çıkınca kanama durdu ve dogum yaparken şaka mı gerçekten doğurdum mu ben şimdi dedim
Gamze2710 doğumhande yanımızda mı bulundurmalıyız, kim takip edecek onu:( çalışanlar sıkıntı yapıyor mu? Sonuçta herkes inanmaz
Mehparesultan aaaa 9 cm ile niye sezeryan?
2melekannesi_ Evet bende video izledim öyleymiş 😊😊
Fundabshn küçük plastik ama 500 ml olan onda açılamaz ki
Fundabshn Bende çok duydum canm bizim bi akrabamız hoca o bana yapıcak inşallah ona sorduğum da sancıların başladığı anda suya koyuyorsun ve Meryem süresi var yada Yasin de olabilir onu okuyorsun suya ve o ot açılınca rahim de açılıyormuş dedi
Fundabshn benimde eltim koymuş ben yatış verdiklerinde öğlen yattım hastaneye akşam tam açılmış akşam doğurmuştum
Fatmanur123nrt Ayy böyle duyunca çok şaşırıyorum valla teşekkürler 😊💐
Prens1prenses2 Yani bir nebze doğumu kolaylaştırdığı doğru o zaman 💞 Teşekkür ederim bende deneyeceğim inşallah 😊
Mehparesultan Aaa çok şaşırdım peki neden sezeryana girdiniz açılmanız varsa onu öğrenebilir miyiz 🥰💐
Fundabshn aynen canm öyle deniliyor ve inanarak yapmak lazımmış