Merhaba kızlar daha önce bu meryem ana otunu duymuştum ama batıl inanç sanıyordum ve üzerine pek düşmedim fakat araştırmalarım sonucu dinen yapılan birşey olduğunu öğrendim hoca bir tanıdığım var onunda onayını aldım, Aranızda yapan veya yapacak olan var mı acaba ? Veya nasıl yapılıyor nasıl yaptınız bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ♥️💐 Şimdiden teşekkür ederim 😊😊

Fundabshn ben yapacağım inşallah 🤗 ebemiz bana şöyle dedi şeffaf plastik bir kap(doğumhanede kırılma riskinden dolayı cam olmasın dedi)içine koymak gerekiyormuş doğum anında kap çok dar olmasın ki ot açılabilsin dedi. Doğum biter bitmez de kaptan çıkarmak gerekiyormuş ki rahim toparlanabilsin onu yanınızdaki birine tembihleyin mutlaka siz o an unutabilirsiniz çıkarmayı. Öyle yani inanarak yapınca oluyor diyorlar denemekten zarar gelmez diye düşündüm ben de 🤗

Fundabshn ilk gebeligimde dogumum çok zordu ikinciye hamile kaldığımda bnde bu otu çok araştırdım deneyeyim ne olcak dedim denedim suyum geldi ilk önce hemen koyduk suya ve okumaya başladık 3 saat sonra hastaneye gitim bir yudum içip bi kaçamak saat sonra açılmamış çok güzel ilerleyip dogumum oldu ama doğum olur olmaz sudan çıkarılması lazım eşim heyecandan unutmuş ve benim kalamam durmadı ben temizlikciden rica etim eşime otu sudan cikarirmisin demesi için ve eşimin aklına ozman gelmiş ben bunu dedikten 15 dk sonra hemşire geldi ve gerçekten kalamam durmuştu bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış benim okuduğum zararı ve faydasını ben yaşadım ve şuan gene hamileyim tekrar yapicam

Gamze2710 Valla çok şaşırdım şuanda bende yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım, çok teşekkür ederim bu arada sizede fikriniz için 💐

Gamze2710 Size bir şey söyleyeyim mi aynısı arkadaşımın başına geldi 🤦🏻‍♀️ Dua okundu suyundan içti ve evden çıktı. Ot da evde olduğu için evde de kimse yok tabi saatlerce suyun içinde kalmış ot 🙁 Arkadaşımın kanaması durmadı yani çok uğraştılar. Bizde ota bağlamıştık şakayla karışık ama sizde öyle diyince aklıma o geldi. 🤷🏻‍♀️

Fundabshn ay aklıma geldi yine ilk doğumumda suyum gelmişti apar topar çıktık evden eşime de meryem ana otunu da al dedim almış ama kap almamıştık ay annemle eşim gitmiş plastik su şişesine koymuş 😂😂 onda ot açar mı ya benimki öyle boşu boşuna gitmişti

Fundabshn sancilarm başladığında evde koymuştum bende hastaneye gittiğimde 6 cm acilmam vardı sonra 9 a çıktı ot bende ise yaradı ama malesef yine sezeryan oldum 😂