Meryem Ana Otu 🌿🤰
Fundabshn bence denemelisin ne kaybedersin ki hem dua ediyorsun eski insanlarımız bu şekilde yapmislar bide ben 35 haftadan sonra hurma yemiştim
Fundabshn ot kapandıktan sonra tekrar tekrar kullanılabiliyormuş ☺️
Fundabshn cicek sepetinde, trendyolda var ben aktardan 20 TL ye almıştım 6 ay önce
2melekannesi_ AA bak bende bunu bilmiyordum bebeğim 6 aylık ve gene hamileyim yenisini alcam ikisininde hatırası olsun 😄
Gamze2710 Size bir şey söyleyeyim mi aynısı arkadaşımın başına geldi 🤦🏻♀️ Dua okundu suyundan içti ve evden çıktı. Ot da evde olduğu için evde de kimse yok tabi saatlerce suyun içinde kalmış ot 🙁 Arkadaşımın kanaması durmadı yani çok uğraştılar. Bizde ota bağlamıştık şakayla karışık ama sizde öyle diyince aklıma o geldi. 🤷🏻♀️
Gamze2710 Duası nedir peki? Bende yapmak istiyorum.
Gamze2710 o da olur tabii saklarken isimlerini falan yazın da sonradan karışmasın bari😅
rengarenkduduv meryem suresi okunuyor🌸
Fundabshn ay aklıma geldi yine ilk doğumumda suyum gelmişti apar topar çıktık evden eşime de meryem ana otunu da al dedim almış ama kap almamıştık ay annemle eşim gitmiş plastik su şişesine koymuş 😂😂 onda ot açar mı ya benimki öyle boşu boşuna gitmişti
rengarenkduduv Meryem suresi ❤️
Fundabshn sancilarm başladığında evde koymuştum bende hastaneye gittiğimde 6 cm acilmam vardı sonra 9 a çıktı ot bende ise yaradı ama malesef yine sezeryan oldum 😂
Fundabshn görümcem birebir yaptı 20 gün önce ve gerçekten çok işe yarıyor dedi
gamzeli27 Teşekkür ederim 🌈
2melekannesi_ teşekkür ederim 🌈
rengarenkduduv herkes farklı bisi söylüyordu İnternete farklı yaziyodu bende kendi bildiğim yapıp bütün duaları ikişer üçer kez okudum hatta komşum yasin bile okumuştu ne kadar okusanız faydası olur zararı olmaz