biz bu uğurda çok kavgalar ettik, neymiş iki isimli olmazmış çocuk 😂 savaşı kazandık şimdi Poyraz Efe geliyor ❤️
Bebeğimin isim hikayesi ✍️
Cinsiyetini henüz bilmiyorum ama eğer ki kızım olursa ipek olacak 😊
patilibalik bir oğlum var Kaan 40 gün sonra bir oğlum daha olacak Allah’ın izniyle Karan ❤️❤️❤️
patilibalik benim kızım olacak Allahın izni ile. Eşimle evlenmeden önce de hayalimizdi kızımız olursa Ahsen koyalım diye. Eşimin adı Ahmethan benim adım Sena ikimizin birleşimi olduğu için. Tabi anlamı da çok güzel 🥰
patilibalik bızde ınterneten bulduk erkek denılmısti rony bulduk sonra kıx oldugunu ogrendık rona yaptık ıkıncı cocukta erkek olursa oda rony olur uyumlu😂🥰
- Düzenlendi
asellmom ne güzel düşüncelerimiz aynıymış😇 bende balım koymak istiyordum. Ama dediğiniz gibi çevre… eşim Rana ben Asel diyorum. Yanlarına 2. isim koyduk. Ben Asel Rana diyorum eşim Fatıma Rana çok kararsız kaldık. Evde oylama yaptık 😅 eşim tabii ki kabul etmedi.🤭 en son kızımıza sorduk anneciğim hangisi olsun ona göre tepki ver dedim. Fatıma Rana mı dedim tık yok. Asel Rana mı dedim pıt pıt tepki verdi🥰 tabii eşim yine kabul etmedi😅 hâlâ bekliyoruz.
patilibalik 35+5 haftalık hamileyim 2. Kızımı bekliyorum Allah’ın izni ile 😍😍 ilk kızımın adı Meryem 🥰 onun hikayesi var. Ben evlendigimizin 6. Ayı hamile kaldım düşük ile sonuçlandı. Sonra 2. Hamileliğim de düşük ile sonuçlandı. Çok üzüldüm çok ağladım benim bebeğim olmayacak mı anne olamayacak mıyım diye. Ve bebeği olmasini isteyenler Meryem suresini bol bol okusun diye duydum ve okumaya başladım hergun bir Meryem suresi okudum ve hamile kaldığımı öğrendim hiç beklemediğm bir anda 1. Evlilik yıldönümümüzde 🥰 ve kızımız olursa Meryem koyacağız dedik öyle kaldı şimdi Meryem diyince içimde kelebekler uçuşuyor benim dunyalar güzeli kızım 🥰 şimdi ikinci kızıma da öyle Guzel bir hikaye istedim ama hikayesi yok sadece anlamlı bir isim olmasını istedik Zeynep ismini söyledik hamieleligim in ortalarında öyle de kaldı değişmeyi düşündüm çok araştırdık yeni isimler baktık ama hiçbiri Zeynep kadar dilimize hoş gelmedi peygamber efendimiz in kızı olması 🥰 değerli taş mücevher anlamına gelmesi ve bir diğer ismide “babasının süsü” anlamına gelmesi bizi çok etkiledi 🥰 tek düşüncem Zeynep ismi çok var çevrede o yüzden çok gdiip geldim. Şimdilerde yanına bir isim daha koyma düşüncesindeym eğer öyle kalırsa Zeynep Duru olacak 🥰 eşim iki isim sevmediği için değişme ihtimali var 😄 yoksa duru da çok sevdiğim ilk kızımda da aklımda olan bir isimdi. 🥰🥰 İsim önemli o yüzden anlamlı hoş dile güzel gelen isimler koyabilmek gerek 🥀 ismi ile yaşasınlar 🌹💐
patilibalik ben Oğluma Uras ismini koyacağım 🙏🏻 Anlamı Şans talih mutluluk demek 🙏🏻💙🧿 Daha önce 2 defa bebeğimi kaybettim . Şuan çok şükür her şey yolunda 39. Haftaya girdik. Oğlum benim şansım talihim mutluluğum oldu. O yüzden bu ismi koydum💙💙
Kızımın ismi Ahsen Serra anlamı ve Kuran’da geçiyor olması etkilemişti Ahsen arkadaşımın kızının adıydı o dönemde internette isim arastirirken sürekli karşıma çıkıyordu Ahsen "olagan üstü güzellik "demek Serra da "bolluk ferahlık şanslı "demek ömrü güzel güzel bahtı açık olsun diye koyduk çokta mutluyum
Ben hamile olduğumu ramazan ayında öğrendim ilk öğrendiğimde eşime dedim ki zeynep baran buda ramazan olacak heralde sonra cinsiyeti öğrendik erkek ilk günden bugüne ramazan diyoruz aslında şakasınà söylemiştim ama okadar alıştık ki artık çevremdeki herkes bile ramazan ramo falan diyor henüz gerçek ismi belli değil isim önerilerinize acigim
Merveikratanem ya cok güzelmiş rabim uzun ömürler versin inşallah canım ya gercekden baya duygulandım rabim kucagına almayı nasip etsin insallah ya
patilibalik babasının adını koyuyoruz oldu da bitti maşallah😂
patilibalik Benim kayınpederim eşim 1 yaşındayken ölmüş. Babasını hiç görmemiş, rüyasında bile. Cuma günü sabah namazında kayınpederimi rüyamda gördüm Sadece fotoğraflarda gördüğüm bir insan şaşırdım tabi. Elinde bir erkek çocuğu kundakta bana verdi. Bebeğin koluna isimli bir künye, benim korumada bilezik taktı Rüyada altını çok severim ben. Güzel haber alırım. İkimizide öptü gülümsedi gitti. Ben kundağı açtım Erkek çocuğu künyede de ‘Ali’ yazıyor.
5 sene çocuğumuz olmadı bizim O günde tüp bebek için Dr randevumuz var. Sabah kalktık gittik Doktor şok yüzü şekilden şekile giriyor. Eeeee sen hamilesin dedi. 5 sene çocuğum olmamış kabullenip vazgeçince oldu demekki. 2 Hafta sonra cinsiyetini öğreneceğim Ama erkek olduğuna eminim Rahmetli kayınpederim boşuna rüyama girmedi diye düşünüyorum Tevefuk bu olsa gerek.🤗😇
patilibalik Hz Ömerin kişiliğine heybetine özenip Ömer koyacağız inşallah
patilibalik Hamile olduğumu dahi bilmiyoduk eşimin anneannesi eşime oğlun olursa adını Yusuf koyar mısın dedi banada Hz. Yusufun güzelliğinden bahsetti eşimde kabul etti bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendik 14.haftada cinsiyetide öğrenince ilk ismine Yusuf olarak karar verdik. Kız olursa ben erkek olursa eşime ismini sen koyarsın demiştim oda anlamından dolayı ikinci isminin azer olmasını istedi , yegane yiğit , nadir adam demek 🙂 28 haftadıyız Yusuf Azerimize hayırlısıyla kavuşcağımız günü bekliyoruz 💙🧿
patilibalik Ülkü amaç edilinen demek Vera da günahtan haramdan kaçınmak demek günahtan haramdan kaçınmayı amaç edinsin istedik çok şükür umarım bu yolda devam eder 🙏🏼😊
Yekta Kopan’ı çok severim bütün kitaplarını da okudum, oğlum olursa adını Yekta koymak istiyorum derdim hep, oğlumuz olacak ve ilk ismi Yekta olacak. İkinci isim olarak da eşimin ismini koyacağız ve Yekta Enes olacak 🌸 Evlenmeden önce hep derdim eşimin ismi güzel olursa çocuğum da taşısın isterim diye Enes ismini de severim zaten iyi denk geldi yani 😇
sedefyrs1101 benimde erkek olursa kayıprder adını şimdiden koydular 😒
minikkoalaa evet sanırım makbul bir dua bize de 13 te kıza benziyor demişti doktorum 17 de erkek olduğu kesinleşti 🥰
Sdadmrbas benim eşimde metehan istiyor😊