Dilara0606 7+3 um suanda ilk haftadan itibaren bende bulantılar basladi
Bulantıya ne iyi gelir
Baharr543 kesinlikle doğru ben sadece sosis yiyince midem bulanmıştı artık ağzıma sürmüyorum😂
Nistik https://chat.whatsapp.com/BaMRHPtt9EZ3dRhiq3ELWp whatsapp grubuna bekleriz
Nistik benimde oyle oldu canim ana o haftalar ilac cok iyi etkisini gosteriyo 12 hafta olana kadar ben 15 oldum dun kestin ilaci ilacta artik bagimlilik yaptigi icin mide bulantisi yapiyomus 12 den sonra bugunde almicam birakirken 2 3 gun zorluk yasiyomussun ben bugun sabah kotu oldum sonra iyiydim insallah yarında boyle olurum
Nistik
Evet malesef onlarda kacinilmaz oluyor ama bi zmandan sonra onlar hafifleyip yemek durumuna gore bulanma oluyor yani bende oyle oldu.cok kilo verdim yeni yeni 3 kilo aldim yinede sukuler olsun😊
Nistik mide bulantin icinde beyaz leblevi ye cok iyi ise yariyo bide ziyah zeytin ben içtiğim suya kadar herseyi kusuyodum bunlar iyi gelmisti
deletedmom87894 sosis zaten zararlı çiğ et tüketmeyin
Glr050 evet malesef canım çok çekmişti hamileliğim boyunca ilk deda yiyecektim kızsrtıp yemiştim ama midemi çokbozdu bida tövbe ettim😂
Esma-nur42 bende hastaneye gidicem 2 gun sonra eger olursa ilacimi değiştirmeyi düşünüyorum tabi doktorumda uygun gorurse
Herkesin bünyesi farklı ama benim deneyimlerim şu yönde, gece yatmadan 2 prilam içiyorum. Olabildiğince az sıvı tüketmeye çalışıyorum(aslında iyi bi şey değil) çünkü su içtiğimde ya da çorba kusma ihtimalim artıyo, midem sindiremiyo sanırım. Kuru şeyler yemeye çalışıyorum ve özellikle ayva çok iyi geliyo.
deletedmom87894 sakız bende daha fazla bulantı yaptı 😒