Nistik salatalık elma ayva 😍😍 sade tuzlu kraker , ama bana ennn iyi gelen salatalık oldu üzeri tuzlu😍

Naneli şekerde bulmuştum çözümü👍🏻 Ama fazla tüketim sonucu dişim çürüdü🤷🏼‍♀️ Yine de çok fazla tüketmeyin.

6 . Ayimdayim asiri kusma ile geldim bugunlere 😬 ve hala ara ara kusma oluyor ilaclar fayda etmedi malesef tek ogrendigim sey miğdeyi bulandiracak yiyecekler tuketmemek tetikleyen seyler yani. Herkesin bunyesi farkli tabi kendini analiz etmeni tavsiye ederim. Mesala benim asiri eksi, yağlı seylerden sonra kusma oluyordu genellikle.Allah kolayliklar nasip etsin

Baharr543 tesekkurler oncelikle🙂 midem bulancaksa o an herseye bulaniyor deterjan kokusuna bile 🙂 insallah atlatirim ya

Nistik Tuzlu kraker, sakız ve leblebi diyorlar ama bana en çok sakız yaradı içtiğim su midemi bulandırırken sakız bütüüüün bulantımı alıyordu inşallah senin de keser bulantını.

Nistik benimde oyle oldu canim ana o haftalar ilac cok iyi etkisini gosteriyo 12 hafta olana kadar ben 15 oldum dun kestin ilaci ilacta artik bagimlilik yaptigi icin mide bulantisi yapiyomus 12 den sonra bugunde almicam birakirken 2 3 gun zorluk yasiyomussun ben bugun sabah kotu oldum sonra iyiydim insallah yarında boyle olurum

Nistik
      Evet malesef onlarda kacinilmaz oluyor ama bi zmandan sonra onlar hafifleyip yemek durumuna gore bulanma oluyor yani bende oyle oldu.cok kilo verdim yeni yeni 3 kilo aldim yinede sukuler olsun😊

Nistik mide bulantin icinde beyaz leblevi ye cok iyi ise yariyo bide ziyah zeytin ben içtiğim suya kadar herseyi kusuyodum bunlar iyi gelmisti

Glr050 evet malesef canım çok çekmişti hamileliğim boyunca ilk deda yiyecektim kızsrtıp yemiştim ama midemi çokbozdu bida tövbe ettim😂