kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ iyi canım sen nasılsın yarın nasipse inşallah gircem saat 12 gibi sen girdinmi 🙈🤗
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ yine bir ideal fiyat olur yani çünkü hemen hemen her yerde fiyat aynı canım
Melegim45 Pati Ayşegül Gülcan var canim ona gidiyorum. Çoğu doktora gittim kesinlikle tavsiye ederim. Birde Havva hanım var çok ovuyolar ama ben gitmedim Ayşegül hanım da çok ilgili
Pati kuzeyinannesiiiii bu çok guzel birsey esinde olabilir mi ki bende çiğliye gidicem inşallah kardeşim orada dogum yapmıştı.
kuzeyinannesiiiii Pati vala canım eşi hic duymadım ben ama bence eşde giriyordur en önemli bireyde zaten eşdir bence izin verirler yani vermeseler saçma olur ama eşimle girmeyi tercih etmem şahsen😂😂
Pati kuzeyinannesiiiii merak ettim canım eşim çok guzel teselli eder diye onu dusundum hayırlısı yinede☺️Gittiğin dr kim canım suan arastırıyorumda.Normal dogumda epidural yapıyolar mı acaba?
kuzeyinannesiiiii Askiletotomsu benim ilk gebelik oldugu icin epidural falan bilmiyorum canm nasıl bisey diye😂😂 uyuşturuyolar diye duydum ama ne kadar dogru veya yanlıs bilmiyorum normal dogumu çok iyiymiş herkes dogumundan memnun sadece onu biliyorum ebeleri ve doktorlarından cok memnunlar
kuzeyinannesiiiii Pati epidural yapıyolar mı bilmiyorum canım ama uyusma oluyomus diye duydum 🤭 eşini alırlar bence neden almasınlarki ben eşim yanımda olsa çok aglarım eşim dayanamaz beni öyle görmesini hiç istemiyorum 😂😂🤦♀️
ipekveannesi kuzeyinannesiiiii banada 275+130 muayene dedi Haluk bey ama bildiğim kadarıyla zaman geldi muayeneye
kuzeyinannesiiiii ipekveannesi ben salı günü aradım aynı öyle söyledi dün tekrar aradım muayanesi 150 tl olmus bugün gittim toplam 425 tl ödedim hem aralıkta hemde ocak ayında zam geldi çünkü kasım ayında 100 tldi muayenesi
ipekveannesi kuzeyinannesiiiii zam zam Allah’tan Haluk beyden memnunum. siz ne tarafta oturuyosunuz Haluk beyi bilen pek yok buralarda 😊