Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii hımm anladim kuzum beni dağa aramadilar kendim arayıp sorsam iyi olacak galiba
kuzeyinannesiiiii Sunayaz hangi hastanede yaptırdın o fiyata ben yaşam saglıga sordum Dr muayenesiyle birlikte 400 dediler bende haftaya yapıcam sizin yaptırdıgınız yakınsa en azından oraya giderim birde kaç haftalıkken yaptınız Dr muayanesi icindemiydi
ipekveannesi kuzeyinannesiiiii banada 275+130 muayene dedi Haluk bey ama bildiğim kadarıyla zaman geldi muayeneye
Deletedmom_7 Sunayaz su hastanesinde kaça yaptırdıniz acaba? Bir de kime yaptırdıniz? Ben de su hastanesi takipliyim ama fiyatları bilmiyorum.
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ evet agrısı oluyor ya bende birkaç gün oldu ama geciyor üstüne uyuma daha cok agrır bana kolonya üstüne sür demişlerdi hic sürmedim kac gün sonra gecti eger cok agrırsa pamukla sür
Elisa2022_ @“kuzeyinannesiiiii”#p19 kuzeyinannesiiiii Allah razı olsun canm agrirsa dağa fazla süreyim
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ iyi canım sen nasılsın yarın nasipse inşallah gircem saat 12 gibi sen girdinmi 🙈🤗
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ yine bir ideal fiyat olur yani çünkü hemen hemen her yerde fiyat aynı canım