kuzeyinannesiiiii ipekveannesi ben salı günü aradım aynı öyle söyledi dün tekrar aradım muayanesi 150 tl olmus bugün gittim toplam 425 tl ödedim hem aralıkta hemde ocak ayında zam geldi çünkü kasım ayında 100 tldi muayenesi
ipekveannesi kuzeyinannesiiiii zam zam Allah’tan Haluk beyden memnunum. siz ne tarafta oturuyosunuz Haluk beyi bilen pek yok buralarda 😊
kuzeyinannesiiiii ipekveannesi ben menemende oturuyorum siz 😊 evet bilen pek yok ama ben hamileligimden beridir 4 defa falan gittim memnunum 20 yıl önce annem bana hamileyken bile haluk beye gidiyormus😂🤭
ipekveannesi kuzeyinannesiiiii bende öyle şaşırdım pek görmedim bu tarafta oturan 🤗 evet ilk hamileliğimde de ara ara ona giderdim şimdi 2.hamileligim 1 kere gittim ayrıntılıyı falan onda düşünüyorum
kuzeyinannesiiiii ipekveannesi bende bugün girdim ayrıntılıya çok memnun kaldım baya ilgilendi bide baya neşeliydi bugün cünkü bazen ters oluyo😂😂🤦♀️ valla ben burda cok aradım bu tarafta oturan varmı diye ama hic denk gelmedi 🙈
ipekveannesi kuzeyinannesiiiii aynen eşref saati var adamın bazen güzel konuşuyor bazen tersliyor ama maşallah biliyor herşeyi 😅 CD yada ultrason resmi verdi mi ? Bende yıllar oldu burdayım. İlk çocuğumdan beri bağımlılık yaptı. O zamandan beri hiç görmedim burda oturan 😅😅
Melegim45 Pati Ayşegül Gülcan var canim ona gidiyorum. Çoğu doktora gittim kesinlikle tavsiye ederim. Birde Havva hanım var çok ovuyolar ama ben gitmedim Ayşegül hanım da çok ilgili
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ girdim canım çok şükür güzel geçti hicbir sıkıntısı yok sadece kilosu biraz düşük cıktı dr gün icinde fırsat buldukca soluna uzan kilo alır dedi inşallah kilosu düzelir ya
kuzeyinannesiiiii ipekveannesi renkli vermedi yaa telefondan çektirdi renkliyi ama normal siyah beyaz verdi yine gıcık adam😂🤦♀️ evet herşeti maşallah çok güzel biliyor yılların Doktoru işte dengesiz olsada gidiyoz napak 😂 sen neresinde oturuyorsun