Z
zeynep1357

• 21 Mar 2024
  • 2 Ağu 2023 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • Meryem ismi tartışmasında
  • İsim tartışmasında

İlla iki isim takıntım yok benim , oğlum var 5 yaşında ismi Miraç Efe yani okulda evde çevremizde hep iki ismini kullanıyoruz , bunda da ilkinin ikinci adı var bununda kendi seçme tercih etme ilerde hangisini kullanmak isterse o hakkı bununda olmasını istiyorum, kulağa hoş geldiği sürece ve çok uzun olmadığı sürece karşı değilim iki isme , ama takıntım da yok dediğim gbi

• İsim tartışmasında
  • İsim tartışmasında

Dunja teşekkür ederim Erdem eşimin yogun isteği üzerine seçildi 🤣ama çok kararsız kaldım ve bulamadım Ali Erdem hoşuma gidiyor ama eşimin abisinin adı pek koymak istemiyorum açıkçası 🥲

• İsim tartışmasında

Erdem isminin yanına isim bulamıyorum 🥲varmı fikri olan doğumum yaklaştı ismi artık belli olsun istiyorum ama bir türlü içime sinen bir isim olmadı ,
      Erdem Aras şuan en uydurabildiğim🥲🥲

• Erdem ismi tartışmasında

Paronayanne bende erdem Mete - erdem ege - Yağız erdem fekan dusundum ama tam içime sinen olmadı ama.erdem kesin gbi birşey

Kızlar 5 yaşında oğlum var ismi Miraç efe adını ben koymuştum o zaman şimdi tekrar hamileyim 32 haftalık ve eşim bu kez kendi koymak istiyor erdem istedi ama yanına birşey koymsk istiyorum fikre ve yardıma ihtiyacım var 🤦🏻 çok kararsızım

• Eşim erdem veya ege dedi baya Ege’de kararlıydi şimdi erdem diyor bende ilkinde ben kodydugum için ona pek karışmak istemiyorum benimde begdinklerim Mete - mert - Alperen - Yağız ama bende işte bu diyemedim henüz

• Ay aynı kararszlık bizdede var asla içime sinmiyor ya nasıl olcak bilmiyorum ikinci doğumum olcak ilk oğlumda hemen karar vermiştik 🥲

• Kızlar selam bende bundan 2 ay önce bundan müzdariptim yani hamileyim ve oglumdan kalma zıbın vs kıyafet hep saklamistim ve tekrar oğlum olucak ama maalesf sarı izler bekledikçe baya artmısdı yani bende bayadir met edilen bir deterjan buldum şansıma.dedim iyi çıkarsa çıkar çıkmazsa yapcak birşey yok diye aldım ama İYİKİİ almışım hepsi çıktı tertemiz oldu bembeyaz hepsii Rabbıt diye bir deterjan ben trendyoldan aldım 🥰🥰 çok memnun kaldım ben şans verin derim cokda pahalı bir ürün değil

• İsim tartışmasında

Kızlar selamm ikinci oğlum olcak ama asla içime sinen güzel bir isim bulamıyorum benim begendigimi eşim begenmiyor onun dediğini ben suanlik sadece Ortak begendigimiz Ege var ama başına anlamlı bir isim bulamadım varmı fikri olann

• Gebelikte kilo tartışmasında

23 haftalık hamileyim ve + 3 kilo ile yola devam çok aldığımı düşünüyorum ama 🙃

• İsim tartışmasında

Kızlar selammm 💙nasip olursa oğlum olcak isim karar veremedik Ege istiyor eşim onun yanına uyumlu kulağa hoş gelen ve anlamlı bir isim ariyoruz aklımda olanlari yazayım ben yinede farklı fikirlere de açığım 🥰
                  Meriç ege
                  Yağız ege
                  Mert ege
                  Yiğit ege
                  Kerem ege

• Ankara-58 ben çamaşır suyu beyaz kalıp sabun sıcak su herşeyi denedim ama cikmiyr maalesf ama sarı güç denemedim onuda deneyim inşallah teşekkür ederim

• Kızlar merhabaaa ✋ ilk oglumdan kalan bir sürü bebeklik kıyafetı var şimdi nasip olursa doğacak oğluma kullanmak istiyorum ama yani asla çıkmayan sarı lekeler bekledikçe , yada önceden kalan lekelerle öyle olmuş varmı uyguladiginiz bulduğunuz bir çözüm ben ne yaptıysam çıkmadı , kıyamıyorum da kıyafetlere onlar varken başka başka almaya 🙃