Erdem isminin yanına isim bulamıyorum 🥲varmı fikri olan doğumum yaklaştı ismi artık belli olsun istiyorum ama bir türlü içime sinen bir isim olmadı ,
Erdem Aras şuan en uydurabildiğim🥲🥲

Erdem harf sayısı olarak ortalama olduğu için sizin yerinizde olsam daha kısa isimler yanında seçebilirdim. Bu arada çok güzel bir isim seçmişsiniz. Belki yanına Erdem Can, Erdem Ali gibi isimler uygun olabilir.

Dunja teşekkür ederim Erdem eşimin yogun isteği üzerine seçildi 🤣ama çok kararsız kaldım ve bulamadım Ali Erdem hoşuma gidiyor ama eşimin abisinin adı pek koymak istemiyorum açıkçası 🥲

zeynep1357 aynı isim varsa pek olmaz o zaman. Öyle düşünmekte haklısınız.iki isim sizce şart mı? Eşim de iki isim istiyor ama ben bir türlü bu fikre alışmadım. Gerçekten çok zor oluyor. Muhakkak hangi ismi kullandıkları soruluyor. Ya da tanımayanlar uzun uzun iki isimle sesleniyor falan. Sizin fikriniz nedir

İlla iki isim takıntım yok benim , oğlum var 5 yaşında ismi Miraç Efe yani okulda evde çevremizde hep iki ismini kullanıyoruz , bunda da ilkinin ikinci adı var bununda kendi seçme tercih etme ilerde hangisini kullanmak isterse o hakkı bununda olmasını istiyorum, kulağa hoş geldiği sürece ve çok uzun olmadığı sürece karşı değilim iki isme , ama takıntım da yok dediğim gbi