İyi doktor iyi hastane ?? Arayışındayım
Giden var mın
Ttugba_3481
- 17 Haz 2023
- 16 May 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Medicine Hospital İstanbul Bağcılar tartışmasında
- Kızlar 34 haftalık hamileyim tartışmasında
tugba_3481 inan bende öyleyim ya düşünüyorum 40 gün kaldı görünüyor az gibi ama nasıl geçecek 40 günn 😭😭😭
- 3. Trimester Anneleri 🤰 tartışmasında
21_kub34 aynıyız seninle doktor banada 1 ay önden gidiyorsun dedi sorun olur mu benek 2 400 kilo
- Kaç gün kaldı kizlar 🧸😍🥰🐦 tartışmasında
tugba_3481 Merhaba . Yatmakta zorlanıyor musunuz ?
- Kaç gün kaldı kizlar 🧸😍🥰🐦 tartışmasında
tugba_3481 çok hızla geçiyor bu son günler 50 den sonra hızla geçiyor sağlıkla kavuşun 😍🙏🏼
- Pozitif Normal Doğum Hikayemmmm tartışmasında
Merhaba tatlııı anneler daha önce hiç yazmadım foruma ama hep yazılanları okudum özellikle doğum hikayelerini bugün de bana yazmak nasip olduuu 🥰 Ben merakla okudum bütün hikayeleri çünkü ilk hamileliğim ve çok endişeliydim 🥺 Cumartesi sabahı sancıyla uyandım saat 10 gibi başladı sancılar adet sancıları gibiydi ama ben doğum olacağını düşünmemiştim sancılar belli aralıklarla giriyordu dakika tutmaya başladım 7 dakika da bir geliyordu 2 saat evde oyalandım eşimle sancılar geldikçe hareketler yaparak rahatlamaya çalıştım sonra sancılar daha uzun süreli ve ağrılı olmaya başlayınca hemen hastaneye gitmeye karar verdik ben Bağcılar da ki mega medipole gidiyordum oraya gittik hemen doktorum nst ye bağlattı evet düzenli bir şekilde sancılar girmeye devam ediyordu ama dayanılmaz değildi asla sonra nst sonucunu görünce bugün doğum var dedi kendi doktorumda şansa nöbetçiydi o gün sonra beni sancı odasına aldılar açılmaya baktı doktorum 4 cm açılma vardı doğum ekibi geldi yanıma ebe hemşire tekrar nst ye bağlandım sancılar artmaya başlamıştı yatarak karşılamak çok zordu dayanıyordum ama karnım çok açtı gücüm tükenmeye başlamıştı bir süre öyle devam ettik açılma 8 cm olana kadar bu süre hızlı ilerledi 1 de hastaneye gitmiştik 3 olduğunda saat açılmam 8 cm di sonra düş pilates hareketler yaparak açılmayı kolaylaştırmaya çalıştık bu arada doktorum suyumu patlattı bizim ki kaka yapmıştı doktorum eğer kalp atışı düşerse sezeryana alırız takip edelim dedi ama biz direndik saat 16.15olduğun da yürüyerek doğumhaneye girdim doğum çatalına çıktıktan yaklaşık 15 dakika sonra belki o kadar bile sürmedi oğlum kucagımdaydı 🥰 Son sancılar biraz zordu ama Allah dayanma gücü veriyor inanın birde doğru ıkınma çok önemli zaten ıkınmalar başladığında sancılar gidiyor ben bu kadar korkarken yapabildiysem herkes yapabilir ki zaten Allah öyle güzel yaratmış ki mucize gibi bir şey ♥️ Cumartesi doğum yaptım şuan oğlum yanımda mışıl mışıl uyuyor ben de yaşadığım her şeyi unutmuş durumdayım doktorum belki merak eden olur Duygu Işıl Gencerdi dünyanın en tatlı insanı kendisi 🥰 doğum bekleyen herkese dua ettim ben bol bol umarım bu yazımı okuyan herkes en kolay şekilde yavrularına kavuşur🙏 ben bebeğime tek bakıyorum sorularınız olursa yanıt vermeyebilirim umarım benim hikayemde birilerinin gönülünü rahatlatır imkanlar el veriyorsa eğer normal doğum gerçek mucize ♥️