Nuuur1111 8 takım 5 li aldım,4 tane tulum çıtçıtlı,birde 11 li hastane çıkışı …çıtçıtlı badi ayrıca bunda oldukça çok aldım Yarım askılı uzun kollu karışık… Hepsini giydirdm giydiriyorumda az al diyenleri anlamıyorum ,tuvaleti çıkıyor,kusuyor vs yani dakka başı çamaşır yıkanmazki
mrymnr123

- 29 Mar 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- yenidoğan bebeğe kaç tane yenidoğan takım alınmalı tartışmasında
- NST ANLAYAN BAKABİLİR Mİ? tartışmasında
Naressmom1644 birqz saçma bir post olmuş defalarca çatı açılma muaynesi oldum 2 parmak harici girmez saçmalayıp insanları korkutmayın isterseniz
Naressmom1644 keşke bu şekilde yazıp ilk kez çatı muayenesi olacak ilk kez doğum yapacak arkadaşları korkutmasanız. Çünkü kişiden kişiye değişen ve birazda doktorun elinin hafifliği ile alakalı bir durum bu. Benim ilk gebeliğimde ben gerçekten de kendimi hiç kasmamıştım ve acı falan hissetmedim zaten kısa sürdü doktorumun eli hafifti demekki. Sizin adınıza üzüldüm tabi sizde korkmuşsunuz ama yani🤷🏻♀️😬
- 37+6 NİŞAN tartışmasında
Doğum yapacak kişilerin motivasyona ihtiyacı var bunların arasında bende varım tabi ister istemez birsey olursa falan diye okuyoruz etkileniyoruz yapmayın lütfen …
- Doğum Hediyesi Ne İstediniz? 🎁 tartışmasında
Nur-kaynak amann bu erkek anneleri niye yaptığı şey sanki kız tarafıba gidiyor diye görüp kılını kıpırdatmıyor anlamıyorum. Oysa ki bence iki taraftan biri ağır basacak da bu erkek tarafı olmalıdır . En fazlasını yapan ya da elinden geldiğince yapmaya çalışan
Kociş çocuk doğmadan bi çift bilezik aldı tekini sattık bile 😂😂😂
Bu hediyeler için özel bi çaba sarf ediyormusunuz😂😂😂 hayir ben 2. Oğluma hamileyim değil hediye gülün dikenini bile görmedim 😂az taktik verin lütfen 😂😂😂😂😂
- Hastane Çantasını Ne Zaman Hazırlıyoruz? tartışmasında
Hicranbeyazkan 37 haftadayım önümüzdeki hafta doğurucam hala hazırlamadım😂
- 35+5 haftadayım su gelmesi olduğunu nasıl anlarım tartışmasında
Deryaa00 doğurdum arkadaşlar gece saat 3 te acil sezeryan oldum bebeğin kalp atışı yavaşlamıştı valla sezeryan öyle anlatıldığı kadar toz pembe değil korkutmak gibi olmasında asla naxlı değilim acı eşiğim yüksek biri olarak söylüyorum mesela hiç bi postta sezeryan öncesi defalarca alttan muayene olduğunu söylemedi hele somrasında resmen iki saatte bir alttan gelen giden elde değil kol sokuyor yavruma gelince 2100 gr doğdu ben daha göremedim küvezde sütüm hiç gelmiyor 2 saatte bir sağım yapıyoruz sütüm gelsin die napmalıyım arkadaşlar sizler olmasanız gerçekten bu işin içinden çıkamam hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız rabbim hepinize güzel doğumlar nasip etsin🌸💕🤲💐😍
- 35+5 haftadayım su gelmesi olduğunu nasıl anlarım tartışmasında
mrymnr123 çok teşekkür ederim sağ salim kavuşalım yavrularımıza inş 🫶🌸💐
- Çiğer geliştirici iğne tartışmasında
Benim 28 haftalik bebeğim. Amniyon sivim az. Bugün 2 yarın 2 söz toplam 4 doz vurulcam. Dua edin lütfen l kızlar 🥺
- 32.haftalık anneler hazırlıklarlar neler tartışmasında
mrymnr123 bende cıvıl tercih ettim gayet güzel yumuşacık
- Progestan hap kullananlar tartışmasında
Kızlar bu hapı kullanan var mı ? Yan etki gören zararını gören
- Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz tartışmasında
- Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz tartışmasında
Kyy01 hayrola hanımefendi? Bu nasıl bir üslup karşınızda sizin çocuğunuz ya da kankanız yok benim prensesliğim de szi ırgalamaz işinize gelmediyse sizi ilgilendiren de birşey yoksa posta ne diye yazıyorsunuz ki? Her insan kendi bilir hassasiyetlerini nasıl bu kadar kaba olabiliyorsunuz anlamış değilim..
- ZEYNEP KAMİL PERİNOTOLOJİ SAÇMALIKLARI tartışmasında
mrymnr123 o dediğim doktor detayli yapmiyor ama sonrasında takip amaçli gitmek istersen çok iyi bir doktor. Deveci armutu evet manavlarda bulabilirsin diger armutlardan daha sulu oluyor, havuç suyu dediler ama ben havucun direk kendisini yedim, bolca su ictim suan suyum iyi seviyede çok şükür. darısı başına🙏🏻