Kızlar bu hapı kullanan var mı ? Yan etki gören zararını gören
Progestan hap kullananlar
Ben kullanıyorum ağızdan değilde vajinadan ağızdan olunca mide bulantısı ve çok yan etki oluyormuş
3 ay boyunca ağızdan kullandım aşırı uyku halsizlik ve bulantı yapmıştı bende
4 ay kadar ağızdan kullandım. ilk zamanlar akşam yatarken kullanıyordum uyku yapıyor diye mışıl mışıl uyuyordum. Sonra gündüz kullanmaya başladım bende yan etki yapmadı. Belki kişiden kişiye değişiyor da olabilir.
Bende 4 ay kullandım bende çok fazla uyku yaptı bide doktor beyaz şeklinde akıntı yapabilir demişti ki o akıntı da oldu
Kullanan arkadaşlar kaçıncı ayınızda ve ne şikayetle kullandınız
mrymnr123 kese arkası kanama için verdi gebeliğin başından beri ama alttan kanama gelmedi hala da yok suan 3 aylık olduk devam dedi nereye kadar devam edicem bilmiyorum fitil olarak iç çamaşır çok batıyor ileri çok atmayın bebeğe zarar verirmiş çok ileri atmadan alttan kullanmanı tavsiye ederim daha iyi fitil olarak kullanırsan dedi doktor boyna yatmam gerek gezmem yasak sıkıldım artık 😔
mrymnr123 valla ilk gebeligimde ilk aylarında sürekli ateşim çıktı. İnce titreme nöbeti geçirdim sonra ateşim 40lara çıkıyordu. Doktor düşük riskin var diye Protestan vermişti. Onu içiyordum. Ve onun yan etkisi olduğunu sonradan öğrendim. Çok kustum çok midem bulandı ve çok da kilo vermiştim.
mrymnr123 ağızdan alırsan aşırı halsiz uyku halin olur. Fitil gibi uygularsan hiçbişey anlamazsın.