Dduru127
- 24 Eyl 2023
- 1 Şub 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Korkuyorummmm tartışmasında
- Ege üniversitesi hastanesi tartışmasında
Ege üniversitesine giden varmi ilk defa gidicem gebe polikliniği 2 yeni hastaya randevu aldim 1 le 2 farkı nedir ve randevu saatinde alınıyormu yoksa öğleden sonra mi
- Ege ünivde doğum yapan var mı?? Ücretli doktorda? tartışmasında
BirVeraAnnesi35 bana çağdaş bey 12.haftaya kadar olan gebeliklere bakıyor sadece demişlerdi sorduğumda belki ilk 12 ayda baktığı gebeleri devam ediyordur ben doç.dr. Ali Akdemir için sormuştum muayene ücreti 460 TL idi
- bebek kıyafetleri yıkama sorunu tartışmasında
- Buzluğa Atmalık Önerileriniz 🌝 tartışmasında
zmr_enby2 hiç denemedim çünkü harcın icinde soğan vs oluyor ya o yüzden acaba tadı degisir mi diye yapmadım
- Çınarlı hastanesi Ceysu hn. muayene tartışmasında
duru127
Tepecige gidiyorum evime en yakın o diğer hastaneleri denedim ama bu 2. Çocuğum 3 yaşında kızımla gidiyorum her yere gidip gelirken zorlanıyorum tepecik yakın olduğu için 1 saat bile sürmüyor gidip gelmem ama ilgilenmiyorlar kilosunu söylemiyorlar zaten ultrasonda bebeği görme imkanın yok kendi 1 dk bile sürmüyor bakıyor kapatıyor soru sorsan cevap yok - Kızlarınızın ismi ne olacak hanımlar tartışmasında
Duru koyucam bende. :)
- Rahim filmi..... tartışmasında
Sevaall benimde bir yılım dolunca hastaneye gittim tahlillerim yapıldı yumurtalıklarıma bakıldı rahim filmi istendi o sırada evimdense testler istendi eşimin testleri sıkıntılıydı.. sonrasında rahim filmi çektirdim iki tüpümde kapalıydı biri açıldı biri açılmadı doktor doktor gezdik tüp bebek dediler.. bir ay sonra tedavisiz hamile kaldım rahim filmini çektir tüpler kapalıysa açılıyor ve mucize oluyor 🥰🤲
- Kız bebek isim önerisi🌸 tartışmasında
Prenses-annesj eslem de uyuyor gibi
- Bebeğinizin Cinsiyeti 👧👦❓ tartışmasında
- İsimleriniz belli mi🥰 tartışmasında
miraninannesi_ sağlıcakla gelsinn🥰
- İsimleriniz belli mi🥰 tartışmasında
duru127 Göktuğ ve Gökçe de çok uyumlu oluyor 🥰