A
aysegul1158

• 15 Kas 2022
  • 25 Eki 2022 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • Merss peki tüp bebek miydi sizinki. Benımkı tüp bebekte onlarda geç döllenme falan olabılır mı kı

• Kalp atışı tartışmasında

Merhaba kızlar 7+2 hamıleyım tüp bebekle. Bugün kalp atışını dınleyecektık ama maalesef kalp atışı yokmuş🥹 sizler kaçıncı haftada duydunuz acaba

• AsyAyse prolqktın dışında degerlerın ıyı çıkmış. Prolqktın de çok onemlı degıl bır ılac verıyorlar bır ay sonra hemen düşüyor. Ama fsh ın yada e2 nın bır ılacı vs yok. Vücudun kendı kendıne düzeltmesi bekleniliyor. Değerleriniz ıyı ınsallah sonuca da ulaşırsınız. Ultrasonda her ay genelde kaç folıkul görünüyor sızde yanı kaç yumurta görüyor doktor

• Bfduam yani inanın kesın onla düştü dıyemem ama sımdıye kadar ne kullandıysam asla dusmedı geçen ayda sadece onun ılaclarını kullanmıştım adetle bırlıkte başladım dıger adetımde 5e düşmüştü.

• ElaRose ha bide gerçekten tüm hücrelerinle İnan anne olacağına . Ağzından asla zaten olmaz ne yapsam olmuyor ben anne olamayacağım gıbı cümleler çıkmasın . Evrene nasıl mesaj gönderirsen o sekılde olur ben buna çok inanıyorum. Mesela bebeğe dair bişey al bir patik bir hırka vs ne alırsan onu göreceğin bır yerlere ındir ve her gördüğünde de kı ben bunu hayırlısıyla mutlaka gıydırecegım çocuğuma . Küçük bir defter al kendıne aklına geldıkce küçük bir bir yaz. Ben hamileyim :) Çok şükür bebeğim oldu :) bu tarz hayallerin gerçekleşmiş gıbı cümleler yaz . İnanış faydasını gorursun. İnşallah en kısa zamanda kolaylıkla ferahlıkla hayırlısıyla anne olursun sen de

• ElaRose sizin yine benimkinden iyi değeriniz benimki 0.04 aylarca yumurta oluşmuyordu hıc oluşunca da maksımum bır tane ama ben her yumurta gördüğümde aşılama ya da tüp denıyordum. Demiyordum aman zaten bır yumurta tek var nıye boşuna bu kadar para döküyorum. Çünkü başka yolum yoktu. Prp yı iki kez Bülent traşta yaptırdım faydası olduğunu düşünüyorum . Hatta bu ay hamıle kalmasaydım kök hücrede deneyecektim. Yaşadığım sehırdekı doktorlar kök hücrenin kanıtlanmamış daha boşuna o kadar para verme demesıne rağmen yıne de deneyecektim. O yüzden diyorum bu gıbı alternatıf yöntemleri denemeye mecburuz . Hacamat sülük ozon tedavisi neye maddi gücünüz yetiyorsa mutlaka yapın bişey kaybetmezsiniz

• Bfduam yok hayır tüp yaptım. Benım fsh ım yıllardan berı yanı bekarken de hep 30 larda 40 lardaydı mfk nın ılaclarını kullandığım ay 5 e düştü tek yumurtam vardı toplandı dollendı çok şükür ve tuttu.

• Yani kesin çözüm degıl ama mecburen her yolu denemeniz gerekıyor. Bence en az ıkı kez prp deneyın 6-7 ay aralıklarla olmasa kök hücre deneyın . Bırde bu Dr mfk nın ılaclarını mutlaka kullanın. Benım ama değerim 0.04 su an 7 haftalık hamıleyım darısı sıze olsun ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla 🤲

• Smya yani haftada ıkı üç kez olsun demiyorum zaten ama en azından on günde bır bır kere olsa yıne yeter. Böyle söyleyınce kendımı kötü de hıssedıyorum sanki çok meraklıymışım gıbı utanıyorum da ama uzmanlar evlılıkte cınsellık yoksa çoğu şey bıter dıyor ondan korkuyorum .

• Baymehal evet ilk çocuğumuz üç yıldır evlıyız . Dile getiriyorum terapiste gıdelım dıyorum yada doktora görün ılac al dıyorum ama yok olması gerektıgı gıbı hayatımız dıyor.

• Udu aktiflikten kastınız ne mesela haftada kaç kez ? Çok özür dılerım gerçekten ama etrafımdakıelre soramıyorum sormak ıstemıyorum dıye burdan yazıyorum.

• Udu bunu yanıtladı.
                    • Merhaba kızlar 7 haftalık gebeyım doktorlar bır problem yok demesıne rağmen esım ilişkşye girmiyor . Gerçi normal zamanlarda da çok gören bırı degıl de. Gebelikte sizlerin eşlerinde böyle bir durum oldu mu

• Sinemberkehan mfk urunlerını deneyın . Benımde hıc yumurtam çıkmıyordu beş altı ayda bır çıkıyordu o da sadece bır tane . Mfk kullandım tüp yaptım bır yumurta çıktı şuan hamıleyım