Merhaba kızlar 7 haftalık gebeyım doktorlar bır problem yok demesıne rağmen esım ilişkşye girmiyor . Gerçi normal zamanlarda da çok gören bırı degıl de. Gebelikte sizlerin eşlerinde böyle bir durum oldu mu
Erkeklerin cinsel isteksizliği
aysegul1158 normalde aktif bi hayatimiz vardi ama riskli hamilelikti benim ki o yuzden tabiki yapmıyoruz , yakinlasmamiz oluyo tabiki ama onda bile cok korkuyoruz su ana kadar getirdik durumu bişey olmasın kahroluruz diye , sağlıkla dogsunlar da cinsellik en düşünülmiyecek konu şu sürecte
aysegul1158 normal duzenimiz nasilsa hala ayni sekilde devam ediyoruz esiminde korkulari vardi ilk baslarda ama sorun olmayacagini anlayinca ayni sekil duzene devam ettik suan 15 hafta 3 gunluguz eşim benden daha istekli yaklaşan o dur benimde hoşuma gidiyor
aysegul1158 eşinle ilk çocuğunuzsa bu tarz şeyler normal hareketleri uzaklaşmaksa ayrı ama sadece cinsel ilişkiyse normal ben uxaklaştım eşimden eşim benden değil ama psikolojik baskıyı biliyorum erkeklerde daha yaygın düz kafalılar erkekler sen anlatöafıkça dile getirmedikçe anlamazlae
Udu aktiflikten kastınız ne mesela haftada kaç kez ? Çok özür dılerım gerçekten ama etrafımdakıelre soramıyorum sormak ıstemıyorum dıye burdan yazıyorum.
Baymehal evet ilk çocuğumuz üç yıldır evlıyız . Dile getiriyorum terapiste gıdelım dıyorum yada doktora görün ılac al dıyorum ama yok olması gerektıgı gıbı hayatımız dıyor.
aysegul1158 bizde de aynı problem var normalde de çok aktif değildik hamilelik boyunca temelli uzaklaştık hamilelik bitince direk terapist istiyorum dedim ama pek yanaşmadı bakalım nasıl olucak
Bizde 11 haftalık olduk eşim.cok istiyor ben yaklaşmıyorum yillar sonra oldu korkuyorum birsey olur diye
aysegul1158 3 4 kez oluyordu tabi bebiş asamasında her gun denedik
Baymehal hayır her konuda çok çok ıyı çok ılgılı çok sevdıgjnı de farkındayım ama cınsel konuda neden böyle anlamıyorum
aysegul1158 korkuyordur canım çok normal ama anlamak lazım erkekler cidden düz mantık
aysegul1158 ya bizimde azaldı, gebeliğimin başlarında değil de şu aralar eskisi gibi değiliz biraz ben rahat edemiyorum, biraz da eşim işten yorgun geliyor falan derken, azaldı. Diyorum normal doğuma iyi geliyormuş, karnın iyice şişecek hiç yapamayız diyor. Ben hep erkekleri istekli olur sanıyordum da öyle değilmiş ya.
Smya yani haftada ıkı üç kez olsun demiyorum zaten ama en azından on günde bır bır kere olsa yıne yeter. Böyle söyleyınce kendımı kötü de hıssedıyorum sanki çok meraklıymışım gıbı utanıyorum da ama uzmanlar evlılıkte cınsellık yoksa çoğu şey bıter dıyor ondan korkuyorum .
aysegul1158 asla utanılacak bişey yok bizim haftada iki ikiside haftasonu daha çok istiyorum ama korkuyor o 10 haftaligim