Melekk32 sen naptın canım varmı gelen giden ☺️☺️
Simgem1919

- 2 Nis 2022
- 12 Eyl 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 40+4 suni sancı alma tartışmasında
Sedefd aynen insan korkuyor ya kakasını felan yerse içerde aklımda çok soru var ama diyorum nasip ya pazar günü bi gideceğim acile beklemeyeceğim ya nolur nolmaz
Melekk32 kız aynen benim de 40 hafta oldu ne gelen var ne giden 🤣
Melekk32 keşke numaralarımıızı oaylaşabilsek wp üzerinden grup oluştururduk haftalarımızla en azından birbirrimizi teselli ederdik 🤣
Sedefd kanala inincede bişi fark etmiyorki ya benim inmiş ama açılmam felan yok bekliyorum 🤣
Melekk32 benimde 1 cm di 3600 dedi kilosu bakalım napcaz ☺️
Hatice_erva bebeğinin kilosu ne alemde canım ☺️☺️
Melekk32 bende 40 haftayım doktorum son 8 günün 8 gün içinde doğurdun doğurdun doğuramazsan suni sancıyla ben doğurtcam dedi bakalım hayırlıısı olsun kilosu felan ne alemde birde benim daha açılmam 1cm az yani nasıl yapcaksak
- Hangi meyve oldunuz 🥦 😍 tartışmasında
Sevgi-clk 40 hafta olduk bal kabağı ama gelmek bilmiyor miniğim sanırım yeri rahat 🤣🤣
- Bebek küveti? tartışmasında
ireemnuur evet ben çok güzel hem yer kaplamıyor hem kaliteli tavsiye ederim bim den almıştım
- 40+0 sancı yok ağrı yok sızı yok ne olacak halimiz 🙄 tartışmasında
Rabiababy ya kızlar bende 39+4 üm ama doktorum normal dedi ama bana çatı muaynesi yapılmadı neye göre normal dendi size çatı muaynesi yapıldımj
- Çalışan anneler bir bakar mısınız tartışmasında
Banuc ben 👍🏻
Aylık kontrolü bırak bazen 5 6 kez gittiğim bile oldu muayne gormu alıyorum her gittiğimde ücretinde bir kesinti olmuyor hatta maaşımda sigortamda yatıyor sabah 7.20 iş başı yapıp 4 de paydos veriyorduk biz nornalde paydos 5.30 cumartesi pzar resmi tatiller yasaktı öyle yani bizim orası hamileler için çok iyi bir şirket 🤣 bunu doğurayım bidaha yapacam okadar rahatız - Gebelik şekeri tartışmasında
Helvaci ha yok benim açlık normal tokluk düşük birşey demedimi size sonuçlarınıza göre
- Gebelik şekeri tartışmasında
Helvaci benimde öyleydi canım açlık şekerim normal tokluk şekerim düşük çıkmıştı ama çok değil 2 3 sayı kadar düşüktü metobolizma hastalıklarına sevk etmişti tabi gitmedim ben ama ilerde şeker hastalığına aday olabilirsin demişti
- 13 haftalık pipisi gözüken bebek cinsiyet değişir mi tartışmasında
sevval_55 senin anladığğın gibi olmuyor canım bu işler hasi pipi olmasın kız olsun ne fark ediyor öncelikle sağlıklı olmasını isde baştan aşşa hep okudum sürekli partiden doktorlardan şikayetcisin ama hiç sağlık dilemiyorsun allahtan önce sağlıklı elli ayaklı hayırlı evlat olmasını dile napcaksın partiyi şunu bunu erkek dedi kız çıkarsa ona göre bişiler düşünürsün düşüncelerin çok saçma ☺️☺️
- Galerindeki En Sevdiğin Fotoğraf 💜 tartışmasında
- Bebeklerinizle ne konuşuyorsunuz. 🙄 tartışmasında
1oguzannesi evet ben mesela konuşuyorum müzik dinletiyorum hikayeler okuyorum ben konuştumda tepki veriyor bence yalnış düşünüyorsunuz onunla konuşun emin olun o sizi duyuyor ☺️☺️
- Çorum’da yaşayan anneler 🤰 tartışmasında
kendincebirii evet keainlikle tavsiye edebileceğim bir doktor ilgisi konuşması vs herşeyi mükemmel bir kadın ☺️
kendincebirii 24 haftalıım buhara özelde burcu alıça gidiyorum çok iyidir sabri laçinde çok iyi devlettte sabina koçağa gidiyorum özgür koçağın eşi çok ilğili ve tatlı bir bayan eşide öyle devlette tek ikisi süper bi doktor 🤰🏻🥰
kendincebirii ben çorum merkez🤰🏻