Buketylz944 Kbrakrc ben Kayseri’de yaptırmıştım detaylıyı ama Çorum özel hastanesi de yapıyor 500tl diye duymuştum. Devlette yapıyor ama sora bulmak biraz zor önce kadın doğuma görünmemiz gerekiyor o sevk ediyor detaylı ultrason için
Kbrakrc Buketylz944 özelde yönlendirme olmuyor dimi direk perinatolog a gitsem yaptırabilir miyim o gün eşimin işinden dolayı bir haftada çok kez gidemiyorum tek güne halletmem gerekiyor da
Buketylz944 Kbrakrc hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz tam bilgim yok ben burda yaptırmadım Kayseri’de özel klinikte yaptırmıştım
Buketylz944 Kızlar biz Kayseri’ye taşınıyoruz 😬😬 elveda Çorum maceramız buraya kadarmış bir aya falan taşınmış olacağız doğum da Kayseri’de olacak gibi görünüyor memleketime döneceğim için çok mutluyum ailem orada ama taşınma süreci gözümü korkutmuyor değil. Bi akrabam Kayseri’de kadın doğum doktoru gidip geldikçe ona muayene oluyordum çok başarılı bir hekim kendisi muhtemelen doğumumu da o yaptıracak akraba kadrosunda şehir hastanesinde 😅🥰🥰 zorlu bir süreç beni bekliyor
Kelebek1388 Buketylz944 hakkınızda hayırlısı olsun bende Antalya Kemer de yaşıyorum ama şuan çorumda ailemin yanında olacak doğum ve oradaki doktorumu mumla arıyorum şartlar neyi gerektirirse o
F1903 Buketylz944 yaa hayirlisi olsun hakkinizda sizin adiniza cok sevindim darisi biz gurbet gelinkerineee 😃😃
kendincebirii Buketylz944 yaaa darısı bize inşallah bizde İstanbula taşınacaz inşallah 1-2 yıl sonra 😊
Buketylz944 Kelebek1388 hakkınızda hayırlısı olsun gurbet çok zor ailemin yanında olacağım için mutluyum 🥰 inşallah sizinde çok güzel geçer buradaki doktorlar da çok iyi ben düne kadar burada doğuracağım diye ayarlamıştım kendimi son dakika işler değişti
Simgem1919 kendincebirii 24 haftalıım buhara özelde burcu alıça gidiyorum çok iyidir sabri laçinde çok iyi devlettte sabina koçağa gidiyorum özgür koçağın eşi çok ilğili ve tatlı bir bayan eşide öyle devlette tek ikisi süper bi doktor 🤰🏻🥰
Simgem1919 kendincebirii evet keainlikle tavsiye edebileceğim bir doktor ilgisi konuşması vs herşeyi mükemmel bir kadın ☺️
selnefee Merhaba, bizde 36 haftalık olduk 🙏🏻 Devlete gidiyorum baştan beri pınar hanıma gidiyordum, sezeryan yapamıycağı için özgür koçaka yönlendirdi beni. Yarın kontrolümüz var bakalım gün tarihimizi inşallah alırız dua edin 🙏🏻🙏🏻🙈
F1903 selnefee ilk hamileliginizmiii sizmi istyorsnuz sezeryan olmayi zorunlu bi durummu var 🥰 Hayirla ugurla saglkla kavusun insaallah yavrunuzaa 🤲🏻💗
selnefee F1903 kalça çıkığı ameliyatı oldum küçükken, vücudumu da tanıyorum normal biraz zor yani. Yarın son karar verilicek inşallah