TvitySe maalesef ki evet çok zayıf 😔 ama çok şükür sağlıklı küveze girmedi yanımda şu an küçük bebeker daha çabuk toparlaniyormuş.
SSeyma_122
- 5 Nis 2023
- 7 Ağu 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Pozitif normal doğum hikâyem 👼 tartışmasında
- Pozitif normal doğum hikâyem 👼 tartışmasında
Bu uygulamayı ilk indirdiğim zamandan beri hep hep pozitif normal doğum hikayelerini okuyordum bana da nasip olur mu olursa nasıl olur diye çok merak ediyordum. Çok şükür nasip oldu zaman geçmiyor falan diyoruz ama şu an dönüp bakınca zaman su misaliymis gerçekten. Gelelim doğum hikayeme aslında çok pozitif ama benim başıma biraz talihsizlikler geldi. Salı günü rutin kontrole gittim doktor bebeğin gelişiminin durduğunu hemen doğumu başlatmamiz gerektiğini söyledi neyse yatışim yapıldı kan tahlili ve idrar tahlili istediler önce suni sancı vermek için neyse tahlilleri verdik ama protein kaçağı çıktı idrar tahlilimde tansiyoma da baktılar tansiyonumda çok yüksekti. Beni hemen nstye bağladılar her iki kolumdan da serum verdiler sonta taktılar galiba her an sezeryana almak için bu arada bende aç karinla gitmiştim ne olur ne olmaz diye. 3 saat boyunca nstde kaldım tansiyonum çok az düştü üç saatten sonra ne yazık ki tam on saat nstde kaldım neyse diğer güne kadar suni sancı ya baslamadilsr tansiyon yüzünden. Diğer gün suni sancısız 3 cm açılmam olduğunu söylediler ondan dolayı hemen suni sancı ya başladilar saat dokuz gibi suni sancı verdiler 11 :20 gibi doğurdum. Ben doğuma tam bir ay kala her gün Meryem suresi ve Yasin suresi okuyup üç hurmaya üfleyip yiyordum bol yürüyüş yaptığım söylenemez. Sancı anında tek yapmanız gereken şey doğru nefes alıp verebilmek ve ikinmak açılmayı daha hızlandıracaktır. Ve o ilk an ilk karşılaşma gerçekten muazzam bişey Rabbim olmayan herkese hayırlısiyla nasip etsin 🤲 bu aradfa 39+3tr doğurdum.ama bebek ultrasona gire 36 haftalık falandı biraz küçük bir oğluşum oldu ama çok şükür sağlıklı ve şu an yanımda. 2600 gram 48cm doğdu.
- Devlet mi normal mi ? tartışmasında
Esmaaoznn ben devletteyim ama imkanım olsaydı kesinlikle özel tercih ederdim eğer maddi durumunuz müsait ise bence özel
- Doğuruyorum galibaa 🥺 tartışmasında
Kaderim_0211 benimde uygulamaya göre 5 gün kaldı inan ben o telaştan hiç sormadım ins doğum kanalına girmiştir 🙄 ben zaten çok aşağıda hissediyordum.kac gündür hatta dün yemek yaparken bağırdım çok baskı oldu aşağıya doğru
tazecikannee çok sağolun 39+2
Msusam benncok okudum şimdi de dinliyorum Allah’ın izniyle iyi gelir insAllah 🤲
MugeGuness Allah razı olsun 🤲
hayalperest2310 Amin cümlemizi ins. Benim bebeğin gelişimi durmuş artık mecbur kendi sancilarimi bekleyemeyecem
Kızlar bana suni sancı verip doğumu başlatacaklar lütfen dua edin
- Şafak kaçç👶🏻 tartışmasında
Esesss atarsa 5 😁🙈
- Zemzem suyu tartışmasında
Zehrabbp bende burda bekliyim bende yapmayı düşünüyorum faydasını görenler oldu mu acaba
- 39 haftalık gebelik tartışmasında
Yamurer cok karmaşık duygular içindeyimm 🥴 doğum nasıl olacak korkusu, heyecan, miniğime kavuşma duygusu 🥺Rabbim sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin bende tüm Mart anneleri doğurdu yalnız kaldım sanıyordum 😁 bu arada bizde 39+1iz
- POZİTİF HIZLI NORMAL DOĞUM HİKAYEM 😇🥰👶🏼 tartışmasında
mahirarifmomy bunu okumaya o kadar ihtiyacım vardı ki beni inanılmaz motive etti. Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın normal doğum rahat olsun diye neler yaptınız şunu yapın dediğiniz bişey var mı bu arada 38+6 beklemekteyim korku heyecanla 🥺🥰
- Şafak kaç kızlar tartışmasında
2023_Aylin 8♾️🥰
- Son adet tarihi Haziran olup doğum bekleyenler 🫶🏻 tartışmasında
Barbieeeeee hayırlısıyla tek avazda doguralim 🥰
- Son adet tarihi Haziran olup doğum bekleyenler 🫶🏻 tartışmasında
Barbieeeeee ayy kendim gibi birilerini buldum dogurmayacam diye korkuyorum 🤣🤣benim de 19 Haziran uygulamaya göre 10 gün var ama ne gelen var ne giden
- Kozlar kaç haftalıksınız ve bebiş kiloları 😇❤️🥰 tartışmasında
Setny ben 38 haftaligim bebeğim 2600 kilo 🙄 her bebek kilolu olacak diye bişey değil yeterki sağlıkla gelsinler 🥰
- Doğuruyorum galibaa🥺 tartışmasında
Esraliiii ya içim viraz rahatladi ama biri herşey normal ddi biri gel hemen doğurtucaz ddi
Esraliiii sağolun. 2 kilo 600 grammis özeldeki doktor ddi gelişimi geride değil herşey normal bekle ddi devlette de yatisim yapıldı ben ddm ki eve gidip duş alicam çıktım özele gittim ne yapacam şimdi bilmiyorum
pinkioctober devlet hastanesindeki doktor önce sezeryan ddi sonra suni sancı deneyecez ddi buradaki doktor da normal doğum olmaz dedi bir daha nst çektim gösterecem ne diyecek ne yapicam bilmiyorum 😔