Her zaman 20.12de sancım gelicek ama doğumu 21.12’ye kalabilir diyordum ve öyle de oldu sanırım. Çatı muayenesi haftaya yapılacaktı şuan yolda olduğum için vajinal mi sezaryen mi olucak bilmiyorum maalesef. Belimde sancılarım var ara ara sağlam vuruyor. Sakin kalmaya çalışıyorum, Meryem suresini açtırdım arabada inşallah sağlıkla gelir güzel kızım. Hepinizden dua bekliyorum 💗🌸
SSept2409
- 3 Oca
- 25 Kas 2024 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 37+3 Suyum geldi doğuma gidiyorum. tartışmasında
- YAKLAŞAN DOĞUM BELİRTİLERİ OLABİLİR Mİ? tartışmasında
Aynı belirtilerin bende olduğunu söylemiştim, 11.37’de suyum geldi kızlar doğum belirtisiymiş… Dualarınızı bekliyorum 🌸
- 37 haftalıklar nasıl gidiyor tartışmasında
37+3 mükemmel bir bel ve kasık ağrısıyla uyandım bu çocuk 38’i görmeyecek gibi hissediyorum 😅
- YAKLAŞAN DOĞUM BELİRTİLERİ OLABİLİR Mİ? tartışmasında
37+4deyim aynı belirtiler bende de var. Ek olarak her sabah regl olucakmışım gibi bir ağrıyla uyanıyorum burda bekleyeyim…
- Hissettiğiniz tarih ve doğum yaptığınız tarih. tartışmasında
ikibebeliannis sağlıkla gelsin hayırlısı o olsun inşallah içinize sinen tarihte gelir minik 🌸
Merve_kucuk 24 saat + / - sayılmaz ya bence tutmuş tahmininiz mesela ben de sancım 20.12de başlar ama doğum tarihi 21 olur diyorum bence siz de hissetmişsiniz 🤭
diyarnursezer ya işte içimden bir ses bana da böyle olucak diyor o yüzden bugün ağda vs bütün işlerimi hallettim sabırsızlıkla 21.12yi bekliyorum 🤭
- Sabah sezeryana giriyorum 37. Hafta🥹 tartışmasında
Nesizade05 şükür kavuşturana gözünüz aydın 💗
- Gebelik ishal tartışmasında
Haşlanmış patates ve muz deneyebilirsiniz
Selaam 37+2deyiz bugün 19.12.2024 ben en baştan beri 21.12.2024 hissediyorum vajinal doğum bekliyoruz astrolojik olarak da haritamda en yüksek ihtimalin 21.12 olduğunu öğrendim Aranızda hissettiğim tarihte doğurdum ya da hissettiğim tarih şuydu 1-2 gün önce / sonra doğurdum diyen var mı ? Anneler gerçekten hisseder mi ? İlk gebeliğim herkesin bir tahmini var ama ben erken olduğunu bilmeme rağmen 37+4 (21.12) hissediyorum…
Anneler doğum yapıcağı günü hisseder mi?
Hissettiğim tarihte doğum yaptım.Hissettiğim tarihe yakın tarihte doğum yaptım.Tahminim olmadı / tutmadı. - Sabah sezeryana giriyorum 37. Hafta🥹 tartışmasında
Merhaba doğumunuz nasıl geçti ? İnşallah ikiniz de sağlıklısınızdır ve küveze gerek kalmadan her şey yolunda gitmiştir. 💖
- 37.hafta kişisel bakım tartışmasında
Ben 37+1deyim dün çatı muayenem olucaktı ağdacımın gözleri enfeksiyon kaptığı için adamı yapamadık haftaya ertelendi bu hafta sonuna kadar ağda işini halletmeye çalışıcam doğuma kadar tekrar çıkarsa da zaten hastanede 1 gün kalıyoruz jilete vururum bikini bölgesini zaten ağdaya alışık olduğum için inceler bacağımı kolumu almam…
- Yalancı sancı regl ağrısı gibi mi tartışmasında
Ben de özellikle bu sabah regl ağrısı gibi belden ve kasıktan vuran rahatsız edici bir ağrıyla uyandım ara ara karnım sertleşiyor ama düzenli değil 37+1deyiz bugün sanırım yalancı sancı dedikleri şey tam olarak bu…
- Son 50🫠🥹Şafak kaç güzel annelerim✨ tartışmasında
Tugceozturkk aminn inşallah sağlıkla gelsinler 🫂🌸
- Bebeklerimizin isimleri 🤍 tartışmasında
Ceylin Ada 🤎
- 12 haftalık hamile ağda tartışmasında
36+6 bugün ağda randevum var herhangi bir sorun yaşamadım gebeliğim süresince doktorunuz izin verdiyse ve riskiniz yoksa sorun olmaz
- Son 50🫠🥹Şafak kaç güzel annelerim✨ tartışmasında
Son 22 ama ben 5 gibi hissediyorum içimden bir ses 21.12.24’de kavuşucaksınız diyor 🥹🤭
- Koyulaşma olmuş mu? tartışmasında