Kuzeyn_annesi Allah razı olsn insallah🥰🥰
NNurcan2509
- 11 Ağu 2022
- 21 Haz 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Normalden Sezaryana dönen Negatif doğum hikayem😑😑😑 tartışmasında
Kuzeyn_annesi dedim tabi Sende bebekte iyisiniz Nabizlarda bir sorun olmadığı için sezaryana alamayız dedi😞
Melikerva Allah razı olsn insallah😑😑
haklisinesracim batman eğitim arastirma😔😔
benimmdunyamm aynen cnn çok şükür
Merhabalar canlar Bende bir gün bırakmaya doğum hikayemi yazacak miyim diye hep düşünüyodum Güzel bir doğum hikayesi olarak gelmek isterdim ama Maalesef istediğim gibi ilerlemeyen Canımı çok yakan bir süreç oldu 40+0 da Doktor kontrolüm vardı devlette Doktoruma göründüm Miadını aşmışsın dedi Artık doğurman lazım dedi Yatış verdi Nst ye baglandım önce Nst de sancılarımın olduğu görünüyordu ama ben hissetmiyrdm Daha sonra çatıya bakıldı hıc açılmam yoktu Doktor sancıların var seni gönderemeyiz dediler Maddiyattan dolayı özele gücümüz yetmediği için Birde oraya görünebilme ihtimalim yoktu Neyse Beni dogumhaneye aldılar devlette Bir orda da mahzen gibi ne pencere var ne telefon ne televizyon ne de bir yakının Öyle bir o da da tek başıma yatakta çıldırıyordum Nst sesi sadece beni delirtiyordu Nst de düzenli olan sancılarım Ve hıc açılmayan rahmim 2 gün boyunca ben bu eziyeti çektim sırf normal Doğum için Sunu sancı verdiler Ben 2 gün boyunca suni sanci çektim Sadece 3 cm le kaldım Hiç bir ilerlemem yoktu Ama ben savcıdan ölüyorum ebe gelip alttan muayene etti suyumu patlattı Daha sonra kanamam başladı Tek başına bir oda da çıldırmak üzereydim Daha sonra bağıra çağıra ebeleri başıma topladım Ailemi istyrm eşimi çağırın bana dedim 2 gün boyunca ne eşim o ne de ailemi görmüyordum Bir haberdim onlardan telefonumu da almıştılar Çok zor bir durumdu Sancidan yerlere düşüyordum artık dayanamadım Eşim yanına getirttim Eşim kolumdan tuttu beni özel hastaneye getirdi Bir yerlerden para ayarlayarak Direk özelde sezaryana alındım Ve yarim saat sonra kızıma kavuştum Sonu güzel bitti ama Genel.olarak benim için negatif bir doğum hikayesiydi Çok ağladım çok bağırdım Sonunda minik kızıma kavuştum çok zor bir süreçte olsa Çok şükür ikimizde saglikliyiz Buna binlerce kez şükürler olsun Çok uzun oldu kusura bakmayın Buraya pozitif bir doğum hikyasei yazmayı çok ama çok isterdim ama olmadi Bu da benim doğum hikayem Hakkiniizi helal edin canlar🌸
- 40+2 Normal Doğum tartışmasında
AysuL ne güzel Bende 40+0 ım bugün Benimde bir doğum hikayem olacak mi diye sabırsızlıkla beklyrm
- 40+2 Normal Doğum tartışmasında
Sancinizla mi gittiniz hastaneye
- 39+0 tartışmasında
Aslnrbl amin ya ınşallah Birşey sorabilir miyim Bebeğin sertleşmesi kasılması da sancı mıdır
- 39+0 tartışmasında
Aslnrbl Of ya bunalıma girdm Bende kendi sancılarımla doğurmak istyrm Sezaryenden korkyrm
- 39+6 Gelmiyor Gelmekte olan....😩 tartışmasında
Hilalgun sanırım sonumuz öyle olacak
Hilalgun acaba o da bir sancı mıdır 😑😑
???
?###
39+6 ’dan selâmlar Ne bir ağrım var ne bir sancım Yarın tam 40 haftalık oluyor ve kontrolüm var Bebeğim kendini çok kasıyor karnım sertleşiyor acaba nst de Bebeğin kendini kasmasi sancı olarak mi geçiyor nst de Merak ettim Yoksa illa o belden kasığa vuran ağrının olması mi lazım Sancı olması için 🤔🤔🤔
- 39+0 tartışmasında
Aslnrbl Kader ortağım Bende 39+6 yım Ne bir ağrı ne bir sancı Benim kız beni bunalıma soktu iyice stres yapmaya başladım Millet catir çutur doğuruyor 😅
- Duymaktan bıktığınız sözler🤦🏻♀️ tartışmasında
vesilece “Daha doğurmadın mi”🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- Kaç gününüz kaldı☺️ tartışmasında
Gizem260 Denemediğim şey kalmadı Ama sıcak suya oturmadım hıc onu da yapacam
- Kaç gününüz kaldı☺️ tartışmasında
Kaderteke son 2 ama ne gelen var ne giden😑😑