Haticenurozturk lalolin Krem al bide avent te gogus koruyucu al oda 60 lıra falan kremı surup onu tak hep nemli kalı merhaba hemen ıyılesır ben de oyle bır cozım buldum cok sukır sımdı cok ıyıyım
NNaile_7732
- 20 Tem 2022
- 28 Nis 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Göğüs ucu çatlağı tartışmasında
- Gümüş kapak önerisi tartışmasında
Esmerimmmm ben gumus kapak pahalı oldugu ıcın avent te gogus koruyucu aldım bıde lalolin Krem normal de bu ucuncu dogumum ıkı bebegını emzıremedım hep yara oldugu ıcın bu seferde plastik koruyucu aldım Krem surup koruyucu takıyorum cok sukur ne yara oldu ne agrı bosuna ıkı bebegıme meme vermemısım su an kızımı cok rahat emzırıyorum normal de gumus kapak alacaktım ama 800 lıra cıvarıydı ama avent koruyucuyu 60 lıra gıbı bırsey aldım sende al bence
- Hurma... tartışmasında
nrsen bes gun oldu dogum edeli
- Dogurdummmmmm 37+5 (sezeryan) tartışmasında
atak13 genelde ziyade bana sakinleştirici yaptılar ve cok konustum ama en guzel spinal bence ben cok abarttım acıdı vs dıye
atak13 ben spinal oldum ama acı hissetmiyorsun sadece cekısmeler olunca agrım var var cok deyince benı uyuttular maksimum yırmı dk uyudum sonra uyandım
Evinblgl regl agrısı gıbı birseydı bır gırıp bır cıkıyor du belimden kasıklarım vuruyordu ya affedersın sanki buyuk abdestim varmıs gıbı agrı oluyordu
OzgeSyr_ amın amın ınsllh ♥️
bebek- amın cnm 37+5 oldu
Kızlar biliyorsunuz ki 21 haziran da sezeryan olacaktım ama dun geceden berı hıc gecmeyen sancılarım vardı aksam bes gıbı geldım nts de sancı cıktı ana acıklık yoktu ve dun den beri hıc hareket etmiyordu geldım sancım baya vardı bıde suyum azar azar gelıyor mus ve bn bılmıyormusum akıntı sandım nyse ıste bır saatte ıcınde alındım su an melegım yanımda uyuyor ama evlerden Allah bin kez razı olsun gule oynaya ameliyata gırdım sonra belden ıgne yapıldı bn acıdı deyince beni bayıltılar cıkma ya yakın uyandım nyse odaya geldım tarafıma yattım agrım olunca agrı kesıcı yapıyorlar zaten o yuzden korkmayan dortte ınsllh uzerımı gıyınecem ınsllh hemen ıyılesır evlatlarımın yanına gider ıste kızlar korkmayın rabbım yardımcı oluyor bebegın kilosunu da bilmiyorum daha ogrenemedım ayrıca sutum geldı cubku tok gelmıstım ve kızım kakasını da yaptı
- Doğurdum ! tartışmasında
Gizemislam06 nasıl bır sancı oldu benım su an belimde oyle bır feci bır agır var kı oturamıyorum yatamıyorum nefesini kesiyor hafıf den kasıklarım vuruyor
- Spinal sezeryanlı doğum hikayem 30.05.2022 tartışmasında
Hayırlı olsun cnm bnm 😍 pekı bebegın ne kadar dogdu 4.100 gram mı dogdu daha az mı
- 3. Sezeryan olanlar veya olacaklar tartışmasında
Hirakus25 ilk sezeryanım 12 aralık 2019 ikinci 27 ocak 2021 oldu sımdı üçüncü 21 haziran 2022 olacak ınsllh ama cok korkuyorum hepsı üst üste oldu aralarında cok yas farkında yok
- Safakları ve cinsiyetleri alalım kizlar ❤👶 tartışmasında
Tssemanur uygulama ya göre 18 ama 11 gun sonra sezeryan olacam ınsllh ayrıca kız bebek
Dozem kız bebek
- Son16 Haziran anneleri tartışmasında
Bsrbsrrr ilk kızım 3.150 dogdu oglumda 3.120 su an bebegım 3 kılo civarında 21 haziran da sezeryan olacam
Bsrbsrrr benım çayım dar ve basıktı o yuzden doktor bak normal ederım ama cocuk cıkmakta zorlanır vakum kullanırız bıle dedı bende ıstemedım cunku vakumla cekılen bebegın beyın hücralerine zarar verıyo
- Normal doğum mu sezeryan mı🌺🧿 tartışmasında
Ecemmsavas ınsllh cnm bnm
- Normal doğum mu sezeryan mı🌺🧿 tartışmasında
Ecemmsavas yalan soylemıyeyım ben normalden cok korkuyordum kızımda 39+6 çatı muayeneai oldum çayımın cok dar oldugu ıcın ertesi gunu sezeryan oldum ıyıkı sezeryan oldum cunku normal dogum edemezdim sureklı çatala çık in ebeler karnına bastıracak orası hep açık olacak ebeler durmadan elını sokacak o kadar korkuyordum kı ıyıkı de sezeryan oldum tamam sezeryan da sor ama öldürmüyor valla sadece ilk kalkış bir az zor gerisine rabbım kolaylık verıyor
- Düzenlendi
Bsrbsrrr çatın basıksa hiç zorlama doktor sezeryan teklif edince kabul et cunku basık catılı bır ınsanın dogumu zor oluyor
- Erken doğum riski (Ciğer geliştirici)🤷🏻♀️🤰🏻 tartışmasında
NOG_06 plasenta kisti var ayrıca dıger ogkumda 37 de dogdugu halde yıne solunum sıkıntısı olmustu o yuzden ne olur ne olmaz dıye yapıldı dun bana cunku kasılma ve sancım cok 21 hazirana gun verdı doktor dıger doktora kalsa 15 hazıranda alacaktı ama Ertan bey ne kadar kalsa o kadar ıyı dıyor o yuzden 21 de sezeryan olacam ınsllh