Minniminnak123 haklısın canım çok sağol çok teşekkür ederim sana
Minniminnak123

- 17 Nis 2019
- 10 Şub 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Acil kızlar yardım edin😢(bebek beyninde su toplaması) tartışmasında
- Acil kızlar yardım edin😢(bebek beyninde su toplaması) tartışmasındaMinniminnak123 inşallah dediğin gibi olur canım çok sağol Benim bu bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim
- 38+3 çok sıkıldım artık tartışmasındaMinniminnak123 her türlü sıkıntı 😂
- Sigara tartışmasındaSavunmanızın yazmıyorum ama bir annenim vicdanını sorgulamak kimseye düşmez , sigara içen anne de vicdansız bir anne demek değildir. Vicdan bununla ölçülmez
- Bebek bezi tartışmasındaMinniminnak123 tamam canım çok sağol
- Bebeğin elleri hep yüzünde bu bir problem mi ?? 🙄🙄 tartışmasındaBenimde kızımın ultrasonda öyleydi doğdu hala elleri yüzünde 😂
- Mama sandalyesi gerekli mi? tartışmasındaMinniminnak123 @bulutunannesi33 bende çocukların yaşlarıyla ilgili böyle gizemli gizemli haller farkettim 😂 İnşallah tanıdığımız birisindir de fake hesabındır Bulutun Annesi Mersinli kaaardeş 🙈
- Mama sandalyesi gerekli mi? tartışmasındaMinniminnak123 suan evde ıkı tane anakucagı var bırı oglanlardan kalma bırı pembe arkdsm verdı bırde bebek arabası var peöbe salonda duruyor sahsı fıkrım bır ck yerdede yazmısımdır 2000-3000hatta daha yuksek fıytlarrla bebek arabası almam ılk bebsde arkdsn verdıgını attgmıda yazmısımdır kedı dgrdu dıye bunda kullanırım sanrm dıyrm cnku gzmk ıyı gelıcek ck kotu hossedyrm artk kendımı evde kalms gb yaz gelsede sokaklara gezsem tek hayalım pembe arrabyla 😂😂 ona cozum bulamadam ama kılıf vs tarzı bıse yanı
- Mama sandalyesi gerekli mi? tartışmasındaMinniminnak123 ayyy evet evet bende çok gülmüştüm ona, gözümde kendimi canlandırmıştım hatta çok hoş bi cevaptı 🙈 Zayıflar mıyız diye bi posttu, açan arkadaş bakımla ilgili açmıştı hatta @bulutunannesi33
- Testime bakabilir misinız, adete 4 gün varken, tartışmasındaMinniminnak123 inşallah canım adetimi bekliyorum olmasam kan veririm🙏
- Diyete başlıyorum 🙈 tartışmasındaMinniminnak123 😂😂😂😂😂
- Diyete başlıyorum 🙈 tartışmasındaMinniminnak123 Canımmm toplamda değil yahu 1 aydaaaa 1 aydaaa😂😂😂Toplamda alsam ahhhh umrumda olmazdı🙄Zaten buraya toplamda az kilo almışlar ay bu kilo fazla mı diye yazınca gıcık oluyorum.Benimki maalesef ayda 4 kilo 😩Daha doğuma 4 ay var 16 kilo eder , son ayda da fazla alındığını düşünürsek ekstra 20 kilo mu alacağım die bu diyete karar verdim😂Bahçeli konuşması gibi oldu yaa😂😂