Bebeğimin elleri nezaman kontrole gitsem hep yüzünde detaylıda da öyleydi normal kontrolde de öyle doğumdan sonra kalıcı bi problem olma durumu varmı acaba hepte unutuyorum doktora sormaya 🙄🙄
Bebeğin elleri hep yüzünde bu bir problem mi ?? 🙄🙄
Benimde kızımın ultrasonda öyleydi doğdu hala elleri yüzünde 😂
Aylinannesi 35 iz bizim de tek el hep yuzdeydi, sorun diil tamamen pozdalar kendilerii😅
Cansugomur bi problem olmadı yani ? Ama bende öyleyim böle ellerimi hep sıkar ve yüzüme götürürüm biraz değişik 🙈 acabaa odamı öyle olcak ya 🤔 annenin vücudunu sıkması bebekte zararlımı acaba
Aylinannesi benim kizimin elleride hep yuzunde olcum yapilirken doktor oksurtuyo yada hafif salliyo cekip geri hemen tekrar yuzune koyuyo bi sorun olcagini sanmiyorum sanirim boyle cok rahat
Yalinn8 komik duruyo aslında 🙈 ama kendimden biliyorum benden kaynaklımı acaba ya off
Mehtapsato ben sezeryan düşünüyorum ama normal doğum yapıcaklar işin sanırım biraz sıkıntılı durummuş ellerinin yüzde olması çıkma konusunda
Aylinannesi benim oğluşum da öyleydi hatta eşim korktu doktora sordu acaba bi sorun mu var diye ama yok ddi doktor 2ay bize yüzünü göstermedi paşa son kontrolde gösterdi yaramaz 😃 korkma canım 🙂
Ama benimki sallasanda titretsende çekmiyo hiç 🙈 yüzünü gördüm hep görüyorumda o eller hep yanaklarda ağızda burunda hiçmi yorulmazsın indirsene azcık 🙄😂 kalıtsal olmasından korkuyorum acıkcası 🙄
Nursemom sonunda görmene sevindim 😊
Aylinannesi 61 günlük anayım 😂 bizim oğlanda öyleydi hatta hiç ultrason fotosu yok doktorumuz orijinal bebek bu diye dalga geçerdi. Hiç bi sorun yaratmadı ama şu var ki doğduktan sonra ilk 3 ay dünyaya alışma süreci kendilerini ana karnına gibi hissediyorlar mesela benim oğlum ellerini alıp yüzüne kapatarak uyuyor yada yüzünü uyuyacağı yere yapıştırıp uyuyor gaz çıkartırken yüzünü sürekli omzuma sağ sol sürtüyor hatta bu yüzden nemlendirici kullanmak zorunda kaldık başka bi sorun teşkil etmiyor merak etmeyin 🤗
Benim huyum böyle ellerimi sıkarım hep sevinirken üzülürken sinirliyken vs acaba ondan mı öyle ya annenin kendini kasması sıkması bebekte sakıncalımı 🙄🙄
Aylinannesi çıkarken elini indirir 😄 bizimkide yanağına koyuyo bi dizinide kırıp yatmış 😄keyifte
Mavi20 yerimm 😊Allah bağışlasın🤗 kötü düşünmek istemiyorum ama bi yazı okudum böle annenin kendini sıkması filan bebekte ellerini yumruk yapıp açmaması yada yüzünü kapaması filan sakatlık yazıyodu ondan tedirginim😑 insallah öyle bişey yoktur gerçi detaylıda bi sorn yok ellerini acıp kapatıyo demişti ama 32 ye gircem halla eller aynı🙄
sydtns 😊😊 biz nasıldık acaba anne karnında 😂
Aylinannesi senden kaynakli diil tabii, ben oyle bise yapmiyorum benimkinde var ama,bebislerde oluyo oylee😉
Ben cok doktora gittim değişmek zorunda kaldım hatta eşimin işi dolayısıyle hep farklı doktor hep farklı yorum umarım suanki doktorumda doğum yaparım artık taşınmazsam🙈
Aylinannesi benim kizimda oyleydi dogarken de eli yuzunde dogdu hala daha eli yuzunde 😂